Mám rychlý dotaz, plechová krabička od Enegitu je mikro nebo small? Nejsem si úplně stopro jistý. ![]()
ja osobně bych dal mikro
imho small
Je to větší mikro.
Je to menší small.
mikro. B)
a ted si vyber. :D:D Ne je to uplne jedno, pac za to by te kritizoval akorat blbec. ;)![]()
Ale dal bych radsi micro, protoze je lepsi hledat neco mensiho a byt mile prekvapen ![]()
Jednoznacna micro.
Small-ka by mela mit obsah uz okolo 1 litru a micro okolo 0.1 l. Takze k micro ma rozhodne bliz.
Jinak obecne je lepsi pri "rozhrani" dat radsi mensi velkost. Ta vetsi rovnou vylucuje nektere ukryty, a pak se to tezko hleda a neni nad to, kdyz je krabicka hrde oznacena jako small, a pak se do ni nevejde ani coin, ani TB… ![]()
Tak to se hlasim za toho "blbce", ktery se kdysi vratil z cesty po Morave, odloveno skoro 20 kesi, z toho vetsina "small" a TB jsem dovezl zase zpet domu, protoze se do zadne te tuby od vitaminu a energitek nevlezl. :(:(![]()
Já se přidám k micro. Ačkoliv ze zkušenosti, už sem viděl spoustu "small" energitek… Jedna moje krabička je sice objemem větší než energitka (a má lepší tvar :-)), ale bohužel jí celou zaplnil netradiční logbook, takže se ani TB ani GC (krom těch nejmenších) nevejde. A i ty nejmenší se vejdou jen když někdo ukradne tužky a ořezávátko (nicméně ty už doplňovat nehodlám, stejně každý vozí svoji tužku a kdo ne, tak není kačer :-)).
Je problém, že často jsou menší schránky označovány za small i když jsou jednoznačně mikro…
Small - Široký výběr možných úkrytů, ale omezená kapacita. Do cache se vejde logbook, psací potřeby a několik menších předmětů na výměnu (velikosti např. figurky z kindervajíčka či turistické známky). Objem kolem 0,5 až 1 litru.
Má energitka apod. objem větší než 0.5 litru? Nemá. Tudíž odpověď je jasná. Je to mikro.
Při stanovování velikosti je často lepší řídit se objemem než rozměry. Energitka má cca stejný objem jako tuba od multivitamínů (20 tbl) nebo třeba plechová krabička od cigaret.
Takže mikro.
PS: Osobně mi méně vadí větší krabička označená jako menší než naopak.
Tak tohle je rozhodně micro,jednou sem se na to ptal rewievra.Je to opravdu micro.![]()
Vyřešeno, lock