Changes made from version 2.40 to 2.50: [GCD]
Fixed issue where project waypoint feature would only work once per power cycle.
Info zde
Changes made from version 2.40 to 2.50: [GCD]
Fixed issue where project waypoint feature would only work once per power cycle.
Info zde
Čekal bych cokoliv, ale že za měsíc a půl opraví jednu věc… ![]()
Nainstalováno - nepozoruju žádné změny k lepšímu, co se týče GLONASSu, kompasu, sticky problému a spousty dalších drobných chyb.
Možná se trochu zrychlilo vykreslování mapy při posunu, ale to je jen můj subjektivní dojem…
Tak ona předtím byla i verze 2.40:
Changes made from version 2.30 to 2.40:
Improvements to the geocaching experience. See TrailTech (http://garmin.blogs.com/softwareupdates/2011/09/improved-geocaching.html) for more information.
Improved behavior on startup when importing large numbers of waypoints, tracks, routes, or geocaches
Fixed issue where the progress bar would not display any progress when importing waypoints, tracks, routes, and geocaches
Fixed issue with very long geocache descriptions
Fixed shutdown when reviewing certain geocache descriptions
Fixed issue where some auto-archived tracks would be named in English regardless of user language
Fixed issue with track log recording while using the stopwatch
Fixed potential shutdown while scrolling through Garmin Connect photos
Fixed minor graphical issue with the backlight slider on the status page
Modified default map trails to appear as dashed red lines
=== Pro Garmin produkty byl pro uživatele zaveden nový test ===
Funkční Firmware dodává výrobce Garmin ke svým produktům :
A: na konci morální životnosti přístrojů
B: nedodává
Vím, právě proto se divím, protože mezi vydáním 2.30 a 2.40 byl, mám pocit, ani ne měsíc.
Odpovědi za produkty, které už jsem měl:
Legend HCX: A
Oregon 450: B
:-/
No jo, ale mam pocit, ze 2.30 ani nebylo oficialne vypusteno, a samo o sobe opravovalo take jen drobnosti.
2.30 byla normální verze, mám ji dokonce staženou, ale v té době u nás ještě eTrexy nebyly.
mas uzasny dar vypichnout ze sdeleni to nejmene podstatne.
?
Ještě jsem trochu víc testoval GLONASS, vypadá to, že to trochu vyladili, už to tak nedriftuje jako předtím. Skoro bych řekl, že už je to konečně použitelné.
Ja si to zkusil zmerit pred aktualizaci a ted totez po ni… a zadny rozdil jsem nezmeril. ![]()