Etrex H nebo Geko 301 nebo GPS 60?

Ahoj,
chci koupit GPS na geocaching a jsem uplny novacek. Kvuli cene to bude pravedepodobne nemapova GPS. Rozhoduji se mezi: Etrex H, Geko 301 a GPS 60.
Etrex H ma vyssi citlivost, nez ostatni dva.
Geko 301 ma kompas.
GPS 60 ma pripojeni pres USB a podle specifikaci na strankach je jako jedina z tehle 3 geocaching friendly, ale nerozumim, co se pod timto pojmem skryva.

Je vyssi citlivost velka vyhoda ve meste nebo v lese? Kompas mi prijde u nemapove GPS jako fajn vec, stejne budu muset mit s sebou i mapu a nebudu ho muset nosit extra. Nejvetsi vyhoda mi asi prijde ten usb konektor u GPS 60, protoze seriove porty uz se zacinaji pomalu vytracet.

Budu vdecny za jakykoliv tip.

Etrex H je asi nejlepší kompas jsem nikdy na GC nepotřeboval a připojení k PC to se dá H čko taky ale když nemáš tu možnost alespoň tě to donutí na pořádnou přípravu.

No z techto tri urcite etrex H, ma take el.mag kompas a ta citlivost je take nej. Jinak bych doporucoval zvazit koupi nektereho z mapovych pristroju - prodat se daji vzdy celkem slusne a v ruznych aukcich na internetu koupit za cenu cca kolem 3000kc (eTrex…CX a pod.)

Diky za rady. Nakonec jsem se opravdu rozhodl trochu priplatit za mapovy, koupil jsem na eBayi Garmin GPSMAP 60. Sice je uz starsi, ale aspon to neudelalo takovou diru do rozpoctu (tu udelaji az ceske mapy :slight_smile: ).