eTrex legend a seznam nahraných keší

Ahoj, včera jsem si pořídíla eTrex legend HCx. Mám už oregona 550t, ale ten je občas mimo domov, tak jsem chtěla něco levnějšího, ať si můžu taky zajít na krabičky, když budu mít volno. A nějak nemůžu najít soubor s nahranými krabičkami. Já se vlastně do té GPSky vůbec nemůžu nijak dostat, jako z hlediska připojení k počítači. Když připojím Oregona, tak mi to nabídne několik složek - GPX soubory, fotky, WIG atd. Chápu, že fotky a WIG tady není, ale jak zjistím co mám a co nemám nahrané. Dá se nějak zobrazit soubor s nahranými keškami v eTrexu? Díky za odpověď.

Do eTrexů se dá dostat jen pomocí MapSource / BaseCampu, alespoň na ta data, na která se ptáš. Jako na disk se v Průzkumníku dá podívat jen na paměťovou kartu, kde jsou ovšem jen mapové soubory. Případně ještě uložené projeté trasy v GPX souborech, pokud to ten Legend HCx umí…

Asi to bude to iste ako s G60csx, ktore mam aj ja.
Na prenos tam a spat /do a z Garmina/ kesiek a tras pouzivam okrem Mapsource aj freewareovy GPSBabel. Da sa volat aj z riadku cez command line a to vyuzivam aj v mozigo kedy mozem zapisovat udaje priamo.
Ak to nie je to iste, nic som nenapisal:)

Kdyz mas nainstalovany Garmin plugin, muzes kopirovat kesky rovnou z prohlizece. Ale ja pouzivam GSAK. Nahravam si tak jen to, co potrebuju.

Je to tak, že do eTrex Legendu HCx můžeš požadované informace dostat několika způsoby:

• po jedné přímo ze stránen geocaching.com
  • po více přes MapSource (do MapSource si nahraješ požadovaný GPX soubor a z něj informace odešleš do navigace)
  • jako POI přes POI Loader

Děkuji všem za odpovědi, hlavně Jarous1. Tam jsem se dozvěděla, co jsem potřebovala. Na nahrané soubory se prostě podívat nedá.
Jinak mě nešlo o to, jak něco dostat dovnitř, ale jak zjistit co tam všechno je. Když si nahrávám více krabiček, tak si jejich počet zkontroluju.

Pokud si vedeš v něčem databázi keší v ČR, tak se nauč používat POI body, jejich kapacita je v GPS prakticky neomezená.

hodně jednoduché řešení je nainstalovat prohlížeč Google chrome a do něj stáhnout plugin Cachelist, pak jedním klikem z mapy na gc.com poslat označenou cache do gps.