ETREX Legend - zadavani souřadnic

Ahoj lidi,
mám dotaz. Koupila jsem si jako začátečník ETREX Legenda za 1400. Jsem s ním spokojená ale všechny souřadnice zadávám ručně. Můžete mi někdo poradit jestli to jde nějak přes PC?
Díky - a odborníci nečertěte se hned za tento dotaz.

napr programek zdarma EASY GPS, nebo pak Mapsource.

Pokud používáš Firefox, tak v listingu každé kešky je tlačítko Send to GPS, na dva kliky mám v gpsce waypoint i souřadnice.

(programy se teprv chystám zkoumat, tak mě nebijte, že jsou lepší)

programy (at tyhle jednoduche - easy gps.., nebo databazove - gsak, gg, mozigo…) ti umozni prave naraz poslat do gps vetsi mnozstvi kesi, ktere si do programu stahnes (pres skrysotlac, PQ, loc soubor s dvacitkou kesi…)

Potřebuješ k tomu samozřejmě kabel k propojení Legenda s PC, ale tohle je fakt nejjednodušší cesta…

Díky, kabel mám tak to zkusím.

Druhou moznosti je pretukat si souradnice z listingu na gc.com do Mapsource, a nahrat je do pristroje zaroven s mapou oblasti kam se vydava - to plati zejmena u toho Legenda. Ale samozrejme na ten prvni zpusob nelze nic namitnout.

(Pokud používáš Firefox, tak v listingu každé kešky je tlačítko Send to GPS, na dva kliky mám v gpsce waypoint i souřadnice)
Firefox mít nemusíš, chodí to i v IE (i tom nejnovějším - "sedmičce"), ale nejprve se stáhne (po dotazu) driver k podpoře tvé GPS!

Tak jsem to zusil a opravdu to funguje, ale jen v Firefoxu v IE mi to nějak nešlape.

Zaja - neres, me to taky v IE nechodi ani s driverem, ve Firefoxu v pohode, takze neresim, pouzivam to v cem to funguje a je to…

Akorat nechapu jednu vec - u nekterych kesek mi tohle tlacitko prenese do GPS ten bod 2-3x - nazev vzdy stejny a souradnice taky, ale ikonka ruzna - jednou je tam ikonka pokladu, podruhe klasicky ctverecek POI, potreti jeste neco jineho…