Řeším malé dilema, přemýšlím o koupi nové navigace místo mého stávajícího Legenda a vybírám mezi těmito dvěma přístroji.
Cenově podobné:
eTrex Vista HCX cca 5700,- s DPH
Oregon 200 spadl cenou už na 6050,- s DPH (včetně Topo Czech 3)
Ten je bohužel pro mě skoro o 2000,- dražší, takže opravdu vybírám mezi těmito dvěma.
Spíš mi šlo o výběr u dvou navigací, které se momentálně dostaly na skoro stejnou cenu.
Ja resim..resil jsem neco podobneho…
Rozhodoval jsem se mezi Vistou HCx, 60CSx a Oregon 300…
Nakonec jsem se asi uz rozhodnul pro Vistu … pac 60CSx, ac ma lepsi chip, je moc velka… a dotekovej displej a oregon a tak.. do toho se mi nechce. Zatim.
Jinak, ja na webu nasel nabidku, kdy je za cenu o cca 200 Kc Vista HCx drazsi, ale i s TOPO SK …
Ačkoli nejsem baba, možná ti poradím :-), ten eTrex bude na slunci a ve dne daleko lépe čitelnější, pokud preferuješ komfort při keškování, ber radeji Oregon (než se rozhoupeš, bude ta 300 kolem 7k :-)). Měl jsem Venturu, ted mam Oregona a jsem docela spokojen a z možnosti u kešky přečíst celý listing dokonce nadšen, pomůže mi kolikrát vysvětlit proč někam jdeme a čím je to místo zajímavé. To se hodí a zvláště před dětmi vypadáš za chytráka
souhlas michal74. Mel jsem Legenda, pak chvilku 60CSx, a ted Oregona 300. Listingy, hint, posledni logy…na tyhle vychytavky se velice snadno zvyka a dost usnadnuji kesovani. Z meho pohledu bych se tedy v pripade techto dvou pristroju klonil k Oregonu, ac jsem Vistu nikdy nevlastnil.
Vim,ze s penezma to neni dneska lehky,ale ta 300 za to stoji.Tu navigaci si nekupujes prece na chvilku a pak te to bude treba mrzet.Nicmene bych doporucil ten Oregon.Rada etrex mi prijde uz hoooodne stara a draha.rozdil kdyz se podivas na mapu v oreg a na etrexu je prinejmensim obrovsky.