Event Bílou stopou

Vážení přátelé,
dovoluji si touto cestou pozvat na event [cache]GC20RNG[/cache] - Bílou stopou na Velký Javorník. A to z několika důvodů

• není v přehledu blížících se eventů (má souřadnice na Slovensku)
  • konečně napadnul sníh a mohl by aj vydržet :wink:
  • už jsem zaslal podklady pro CWG
  • bude tam tombola (pro běžkaře) a nerad bych si všechno nechal pro sebe B)
  • ten hřeben je prostě parádní
  • neomezuji přístup k cílovému místu (několik lidí volí sněžnice z druhé strany)
  • jsou tam už nabídky na zimní stanování, naopak někomu chybí doprava z Brna
  • slivovice?? :oB)

O víkendu pojedu zkontrolovat stav hřebene a novinky na Kohutce (zejména dopravu ze záchytného parkoviště). Aktuality budu publikovat v listingu.

Pěkný den, budeme se těšit
Lukas

Po té dnešní nadílce se už těším také.

Kuva, už na to chystám vercajk a ode dneška naostro trénuji na sněhu.B)
Edit: včil si uvědomuji, to bude chtít pojištění, do pr…

Sněhu je dost, doufám, že vydrží:p. Už jsem si našel spojení z Ostravy, tak to vypadá, že dorazím:D

Jak to z Ovy jede?

Vlak z ovy hl.n 4.45 do VM tam přestup na Vsetín Tam přestup na Nový Hrozenkov Tam přestup na bus v cíli 8:30

Jdu koupit retezy :smiley:

Taky jsem myslel, že pojedu autem, ale nechtělo se mi vracet z V Javorníku stejnou cestou, tak jsem začal hledat spoje a na SONE+ za 150,- kč dva dospělí tam a zpět, mi přišla lepší volba

>>>riki<<<

Ja se bojim, ze nevstanu :smiley:

Tak nechoď spát.

Proč tak brzo? jede tam vlak i později (5:22) a taky je to osobák.. a návaznost stíháš.

Tak jeste jednou si dovoluju vytahnout nahoru!

Pro vsechny vahajici pozvanka na [cache]GC20RNG[/cache]

• dneska napadlo v noci 10cm noveho snehu a porad vali. Takze bude do ceho padat :wink:
  • doplnil jsem v poznamce dopravni navaznost na SKIbus
  • posunul jsem start na 9:30, aby stihli start i dojizdejici
  • v poznamce je take navrh na pekny okruh s navaznosti na bus z Karlovic (navic varianty od 16ti až do 30km)
  • do tomboly pribyly dva neaktivovane gecoiny
  • cwg uz jsou u mne doma a napytlikovane :slight_smile:

Tak si udelejte cas a budeme se tesit!

LukasX

Tento event si nakonec nenechám ujit, dorazím spolu s Rikim.cz z Ostravy, tak snad nebude v dopravě problém a my stihneme na sraz dorazit v čas