Event geocacherů na minibajkách v Praze???

Sešlo by se dost geocacherů na uspořádání malého eventu v Praze? Případně si jakoby někde udělat neoficiální sraz a odlovit si společně pár kešek na minibajkách?

To myslis jako honda monkey a jim podobne, nebo jen minibike? A co se neomezovat jen na mini? Co motorkarskej event?:wink:

Motorkarskej event bych bral :slight_smile: A s tema minibajkama, kdyz jsem si predstavil nenapadny hromadny odlov nejake prazske kesu v hejnu minibajku … desne nenapadny :smiley:

Já dumala, jaké minibajky (tedy krátké povídky o zvířatech s morálně poučným zakončením) a ony vozítka :)))

:smiley: No jo ženská.

Dovedu si to predstavi. Parada. 30 minibajkeru dela salta a tim pouta pozornost. A svačinář eventu provádí lov. Skoda, minibajk nemam. Ale prijdu si vas vyfotit. Teda pokud nemate obavu ze fotoaparat krade duši. :wink:

Nene, spíš je to blbě napsané :slight_smile:

Tak mne napada, bude nekdo s kaceru na srazu motocestovatelu tento vikend ve vizovicich?s kym se uvidim?:wink:

ahoj, no ciste nahodou v sobotu budu ve Vizovicich :wink: pac se tam ciste nahodou na zamku zenim ;), takze na jine akcei, ale budu tam :stuck_out_tongue_winking_eye:

tak to je parada, at to vse dobre dopadne… az v sobotu pojede pres vizovice kolem 10 ranni snura motorek smer zlin (prohlidka "21") tak si na nas vzpomenes…:wink:

Napsané to bylo dobře… :wink:

mezi MiniBikem a minibajkem je asi takový rozdíl jako mezi minibajkou a mini bajkou… :expressionless: