Event Igloo?

Už několik let stávím s kamarády a jejich dětmy igloo. Časem jsme "vychytali" technologický postup do té míry, že není problém dostavět důstojnou stavbu.

Napado mě, že by z toho mohl vzniknou zajímavý event. Zajistil bych tematické CWG, a horkočajový catering. Pro geopotěr je to vždy zážitek a pro chlapy parádní protáhnutí svého těla.

Potíž by byla jen s termínem. Musel by být plovoucí (v závislosti na sněhu).

Ptám se tedy, zda by byl o takovou to akci zájem? Termín: asi únor, lokace středočeský kraj nekde u vlakového spoje.

za mě říkám ANO, určitě bych se rád zúčastnil

ja sem taky pro :slight_smile:

Říkám ano.

Jak s plovoucím termínem nevím, to je na rewieverech, ale sama uvažuji nad tímtéž s jiným tématem. Ono prostě až napadne, tak by se řeklo !včíl". :-)))

To zní lákavě,dětem se to musí líbit:):wink:

Léta jezdím se staršími skauty na setkání do Jizerek, tam není problém s určení pevného času, v únoru tam bývá sněhu dost skoro vždy… A takový večer u ohně uprostřed 2 metrů sněhu je opravdu úžasný… Jen na kytaru jsem dokázal hrát max. tak čtvrt hodiny, než měl člověk totálně zmrzlé ruce :slight_smile: Nikdy bych nečekal, že mě ostatní vyhecují, že se budu uprostřed sněhu i koupat v potoce :slight_smile:

Za mě taky ANO -a dvakrát, jen kdyby tu bylo tolik sněhu …
Nebyla by škoda ty iglů postavit a večer jen tak odjet ? Co si kdo postaví v tom by měl taky přežít noc, nemám pravdu ? :wink: (asi jsem si právě podepsal rozsudek smrti, ale co .. B))

Jo, jo, jo… B)

presne tak - rekneme si to narovinu,deti sou jen zasterka proste si to postavimepro sebe a prespime tam :smiley:

@ Verusik: Dík, to o dětech jsem přečetl až teď - noo, jestli budou lepší než kejta, tak asi nebudem proti :D:D

ANO ANO ANO :o))

Prezit noc ?? Rozsudek smrti ?? Proc tak silny slova ??
Kdyz uz by se neco takovyho poradalo, tak bych to povazoval za samozrejmost. Navic v igloo je teplo, protoze snih si drzi teplotu a uvnitr neklesne teplota pod nulu, coz je uplna pohodicka i pro decka. Kvuli tomu ani nema smysl tahat ze skrine zimni spacak … :wink:

Je to tak jak píše Kapsa. Pokud je dobrá izolace se spodu není se čeho bát. Snad jedině oblevy.

A kdo se tady bojí ? :smiley: Teda spíš kdo se bojí že umrzne … :D:D

Tak to už je nás 10 kačerů. S tím už se dá něco postavit. :wink: Připravím do konkrétnější podoby.

já bych se toho taky zúčastnil, vypadá to zajímavě :smiley:

Za mě jednoznačně ANO.

Jsem pro. Jen nevim s tim stredoceskym krajem…

Jsem taky jasně pro, mohla by to být velmi zajímavá zkušenost. :slight_smile:

výborný nápad, vypadá to přímo na iglu vesničku :->