Event jako školení v GeoGetu

Zdravím,
nedávno byl event, který byl zaměřen na představení URWIGA a základní práce s ním. Jelikož se na mě občas někdo obrátí s radou, co a jak v GeoGetu, tak jsem si říkal, že by nemuselo být špatné udělat podobný event, ale GeoGeťácký. Prostě a jednodušše udělat event, kde by si každý stáhnul, instaloval a nastavil všechna potřebná makra, naučil se práci s GeoGetem, ať už statistiku do profilu, export keší do GPX,… prostě všechno na základní práci s tímto programem.

Rovnou říkám, že jsem uživatel tohoto programu, který má pořád nějaké ty mezery a tak se necítím jako zodpovědná osoba, abych někomu říkal, co a jak má dělat. Prostě hned první dotaz bych zodpověděl "hmmm, o tom jsem nikdy neslyšel":stuck_out_tongue: Takže mi tu hned nepiště, ať si event zorganizuju a neotravuju s tím na foru…:wink:

Takže oč jde a co je cílem tohoto tématu:

1. nadchnut někoho z "odborníků" na GeoGet, aby na to kývli a pokusili se něco takového zorganizovat (mohl bych se podílet na organizaci, ale rady co a jak bych nechal na jiné)
  2. dát prostor nováčkům a zájemcům o GeoGet, aby se vyjádřili, jak by něco takového uvítali, aby bod 1 byl snadněji splnitelný. Jednodušše udělat průzkum trhu, kolik lidí by o to mělo zájem.

Napad dobrej, sam bych se rad zucastnil :slight_smile:
A muzu prinest notas s linuxem na pripadne okouknuti funkcnosti GgStatu a na nej napojenych rozsireni :slight_smile:

Ano zajímal by mne. Stejně tam mne zajímalo URWIGO.

Co se mi nelíbí je způsob jak se takovéto "eventy" pořádají. Když pořadatel předem kontaktuje vybrané jedince a oni vědí o co jde a ihned po publikaci se zalogují. Pokud o tom předem nevím, chci si to v klidu pár hodin po publikaci doma prohlédnout, mám smůlu, je plno.

Takže to je vlastně setkání uzavřené společnosti za bod. :-/

Fakt je že kačerstvo v Praze je početné a eventy jsou hned plné. Jenže vidím pramalý rozdíl mezi tímto stylem pro ikonku a bodík a stylem velmi kritizovaným kdy si pár kámošů udělalo event z rodinné dovolené.

Pokud by tě zajímaly jen nějaké ty základní věci, tak to klidně můžeme udělat "soukromý setkání" u tebe a ukážu ti, co a jak s tím prokletým GeoGetem;)

Co se týče eventů v Praze, tak máš pravdu, že je to hrůza, než se člověk rozkouká, už je všude plno…

Leda to nedelat jako event, ale jako "skoleni", bez bodu :slight_smile:

nebylo by spatny se setkat v idealnim pripade s HaLuMou, medwynem, LudkemV, gordem a spol.. a u ty prilezitosti muzeme delat geogeti prednasky a diskuze.. sehnat projektor, mikrofon.. :slight_smile:

Bych i mozna vedel o vhodnem prostoru, nekuracka cast restaurace, vejde se tam cela svatba, takze mista dost, jen si nejsem jist s pokrytim internetem… ten by asi u takove akce byl vhodny :slight_smile: Lokace Hostivar…

Ja jsem takove akci celkem priklonen. Spise ne jako organizator, ale mozna bych mel cim prispet do mlyna…

Teda, nezní to špatně, byl bych klidně pro. A klidně jako i organizátor.:slight_smile:

Tož přesně takovej eventík, ikdyž neoficiální, se konal loni v Olmiku

Akce v Praze ma tu vyhodu, ze bych se na vas mohl podivat i ja. Treba bych se i neco noveho naucil. :smiley:

Jelikož mám na webu GG punc hlavního kritika, pak bych se přišel podívat i já :wink:

ihned po publikaci se zaloguji vsichni, co maji notifikace. od toho existuji. nevim, co je na tom nelibiveho, ze mi prijde sms, mrknu na net, prectu o co jde a loguju. v praze je hodne lidi, to nesmis vahat hodiny :slight_smile:

Jak rikam, jedine event - neevent :slight_smile: Proste zajit nekam na pivo a tam to probrat. Kdyz nebude bod, nebude zase takovy zajem :slight_smile:

A treba bych se dozvedel, jak vyfiltrovat kes parametru 3,5/1 :slight_smile:

Timhle

Pořád všichni mluví o Geo Getu a já vůbec netuším, k čemu je to dobrý? Je to něco jiného než když si stahuju GPX file do GPS jako Premium member?

K čemu? Mrkni na stránky o GeoGetu a uvidíš;)

Pokud by to GG uměl přímo (a je nelogické, že to neumí), nebylo by třeba takových udělátek… je škoda, že GG schází některé jednoduché a základní filtry :frowning:

Mein Gott, sobik strikes again.

Jak jiz bylo mnohokrat receno, filtry chce Geby predelat. Je to ale radikalni zasah do jadra programu a tak se radeji soustredi na dulezite malickosti.

Osobne nechapu potrebu filtrovat takove pakarny, ale kazdemu podle gusta :wink: