Zdravim vespolek, otviram toto vlakno z duvodu predbezneho pruzkumu zajmu o geoevent na Sumave v Dolnich Jilovicich ( N 48° 38.960 E 014° 16.803) Jednalo by se o termin 6-8. rijna 2006, drivejsi termin neni z duvodu vytizeni rekreacniho zarizeni mozny, pozdejsi neni vhodny, cim pozdeji, tim vetsi pravdepodobnost zimy.
Kapacita ubytovaciho zarizeni je limitovana cca 25 misty v objektu, pripadne omezena moznost stanovani. Predpokladana cena za osobu/noc do 200 kc.
Přijedu!
Jsem rád, že ještě letos jeden přírodní víkendový event bude. Už na “Samotě u lesa” jsem zjistil, že tyto eventy mimo města mají svou nezaměnitelnou atmosféru. Super, těším se už teď!
Ten termin vypada tak idealne, ze si nejsem jist, zda bude kapacita stacit :o). Dorazim rad v poctu 1-2 kusu.
Na Sumave jsem uz dlouho nebyl, takze bych se mozna rad zucastnil. Co bude v rijnu je ale pro me ve hvezdach. Co se kapacity ubytovani tyce, jestli mi nekdo ukaze ctyry metry ctverecni kam si muzu postavit stan, bohate mi to staci v kazdem rocnim obdobi. Samozrejme pokud se kapacita jen 25 lidi nevztahuje i na moznosti nekde spolecne posedet, popit a potlachat - to uz by bylo vyraznejsi omezeni.
Tak do toho s Kucinkou urcite jdeme! Sumavsky kesky budeme sice tou dobou mit urcite vyloveny, ale i tak se radi stavime pokecat… 
No v Jilovicich jsem uz dlouho nebyl
a datum se zda byt docela pouzitelne, takze se predbezne take hlasim a doufam, ze mi do toho nic nevleze.
je to este daleko, ale vyzera to zaujimavo 
Jestli to nebude stejny termin jako Geoburcak, tak na Sumavu na samotu urcite taky radi vyrazime!
Tak takove akce se radi zucastnime v kompletni sestave.
Rozhodně nebude, protože “GeoBurčák” je plánován na sobotu 23.9. Šumava je super a pokud do toho nepříjde nic mimořádného, rádi přijedeme.