Byl by zájem o event v Krkonoších??
Záleželo by, jaké datum by se pro event v Krkonoších vybral. Ale myslím, že ani já, ani Imagine bysme s Krkonošemi problém neměli ;o))
kdy by to bylo? uz se konecne blizi to spravne geocacherske obdobi se sneznicemi a lopatami.
By zalezelo na lidech, kdyz by byl vetsi zajem tak bych jeden event usporadal:-)
No a co třeba s tím počkat až napadne? Dalo by se to spojit s chodkama (my tak říkáme běžkám - většinou na nich totiž neběháme…) . Taky záleží, kde bys měl tu možnost - jestli horská bouda nebo někde u silnice.
Jsem z Vrchlabí, takže by se dalo u silnice i na boudě
No tak já bych byl pro tu boudu - aby byla trochu změna proti jiným eventům - nejlíp nekdy na víkend v zimě… geopokec u teplýho grogu o rozmočených rukavicích při odhrabávání keší by nemusel být k zahození
.
Dostal jsem teď dost hustej nápad, uspořádám v zimě geo lyžovačku:-D co vy na to??![]()
Že mám jen běžky ![]()
A správný geocacher se v zimě pohybuje po horách s lopatou, podle toho se poznáme ![]()
Si můžeš půjčit prkno nebo lyže, nebo taky můžem udělat běžko event:-D
a sneznice. podle nich se kaceri poznaji i v tramvaji, ze jo volfi :))
To ja mam hustsi napad. Davam prednost pevnemu, ale pohodlnemu posezeni ve fotelu u krbu a v ruce horkej svarak. Kecu o geocachingu neni nikdy dost. Pres leto bylo drzkopadu do aleluja. Vid Atlasko. Napriklad. Proc mi asi rikaji Hillary? Protoze vetsinou odevsad spadnu:-)) Takze pokud budou Krkonose event, tak se tesime.
DEJTE PROSÍM VĚDĚT KTERÝ MĚSÍCBY JSTE RÁDI NA EVENT:-) DÍK
Na sjezdarsky event s ubytovanim ve Vrchlabi bych urcite dorazila (jen moc nevim, jak by se to spojilo s geocachingem krome vecerniho posezeni), bezky taky nejsou k zahozeni. V kresle muzu sedet v Praze. Zatim se mi jako nejpriznivejsi jevi leden.
Na vikendovy sjezdarsky event nekde v boude si s potesenim cas udelame a prijedeme v kompletnim slozeni. Romeo uz takovy event planuje druhym rokem, sam jsem mu letos slibil, ze mu dohodim nejake kontakty na nejake boudy, kde by takovou hordu byli ochotni ubytovat a krmit, ale nejak jsem se k tomu prozatim nedostal a hle, ono to prichazi samo a zrukou nejpovolanejsich - mistnich :-))) Uz se moc tesime a jestli to bude na Planich nebo pobliz, muzeme zmrtvychvstat nasi Skicache
Leden nebo únor by byl fajn. V únoru bychom mohli třeba oslavit “Velké vítězství pracujícího lidu”, hahaha!
Jo jo není nad držkopády v zimě do (občas) měkkého. Na lyžařský event do Krkonoš téměř kdykoliv. Vzhledem k jarňákám u nás a zahraničních turistů bych doporučovala leden. Nebývá sice tak hezky, ale zase tam není hlava na hlavě. Co se běžek týče, tak ty z bezpečnostních důvodů určitě zůstanou v mém případě nepoužity. Nějak mi ty volné paty nedělají dobře
Když jsem před pár lety byla naposledy vytažena téměř násilím na krátkou procházku na běžkách kamarády, tak jsme zabloudili tak, že pro nás další kamarádi museli přijet v noci 50km autem. A takové čisté kotrmelce s běžkama taky jen tak někdo neumí. A lyže i mé končetiny zůstaly celé!
Na sjezdovku se těšíme!
no jo, ale ted uz mas proti bloudeni gpsku :))
V mém případě ani GPSka není všemocná. To jako si myslíš, že stihnu na běžkách sledovat GPSku??? Naivko, to je boj o holý život!