Event Krkonoše

Byl by zájem o event v Krkonoších??

Záleželo by, jaké datum by se pro event v Krkonoších vybral. Ale myslím, že ani já, ani Imagine bysme s Krkonošemi problém neměli ;o))

kdy by to bylo? uz se konecne blizi to spravne geocacherske obdobi se sneznicemi a lopatami.

By zalezelo na lidech, kdyz by byl vetsi zajem tak bych jeden event usporadal:-)

No a co třeba s tím počkat až napadne? Dalo by se to spojit s chodkama (my tak říkáme běžkám - většinou na nich totiž neběháme…) . Taky záleží, kde bys měl tu možnost - jestli horská bouda nebo někde u silnice.

Jsem z Vrchlabí, takže by se dalo u silnice i na boudě

No tak já bych byl pro tu boudu - aby byla trochu změna proti jiným eventům - nejlíp nekdy na víkend v zimě… geopokec u teplýho grogu o rozmočených rukavicích při odhrabávání keší by nemusel být k zahození :slight_smile: .

Dostal jsem teď dost hustej nápad, uspořádám v zimě geo lyžovačku:-D co vy na to??:slight_smile:

Že mám jen běžky :slight_smile:

A správný geocacher se v zimě pohybuje po horách s lopatou, podle toho se poznáme :smiley:

Si můžeš půjčit prkno nebo lyže, nebo taky můžem udělat běžko event:-D

a sneznice. podle nich se kaceri poznaji i v tramvaji, ze jo volfi :))

To ja mam hustsi napad. Davam prednost pevnemu, ale pohodlnemu posezeni ve fotelu u krbu a v ruce horkej svarak. Kecu o geocachingu neni nikdy dost. Pres leto bylo drzkopadu do aleluja. Vid Atlasko. Napriklad. Proc mi asi rikaji Hillary? Protoze vetsinou odevsad spadnu:-)) Takze pokud budou Krkonose event, tak se tesime.

DEJTE PROSÍM VĚDĚT KTERÝ MĚSÍCBY JSTE RÁDI NA EVENT:-) DÍK

Na sjezdarsky event s ubytovanim ve Vrchlabi bych urcite dorazila (jen moc nevim, jak by se to spojilo s geocachingem krome vecerniho posezeni), bezky taky nejsou k zahozeni. V kresle muzu sedet v Praze. Zatim se mi jako nejpriznivejsi jevi leden.

Na vikendovy sjezdarsky event nekde v boude si s potesenim cas udelame a prijedeme v kompletnim slozeni. Romeo uz takovy event planuje druhym rokem, sam jsem mu letos slibil, ze mu dohodim nejake kontakty na nejake boudy, kde by takovou hordu byli ochotni ubytovat a krmit, ale nejak jsem se k tomu prozatim nedostal a hle, ono to prichazi samo a zrukou nejpovolanejsich - mistnich :-))) Uz se moc tesime a jestli to bude na Planich nebo pobliz, muzeme zmrtvychvstat nasi Skicache

Leden nebo únor by byl fajn. V únoru bychom mohli třeba oslavit “Velké vítězství pracujícího lidu”, hahaha!

Jo jo není nad držkopády v zimě do (občas) měkkého. Na lyžařský event do Krkonoš téměř kdykoliv. Vzhledem k jarňákám u nás a zahraničních turistů bych doporučovala leden. Nebývá sice tak hezky, ale zase tam není hlava na hlavě. Co se běžek týče, tak ty z bezpečnostních důvodů určitě zůstanou v mém případě nepoužity. Nějak mi ty volné paty nedělají dobře :frowning: Když jsem před pár lety byla naposledy vytažena téměř násilím na krátkou procházku na běžkách kamarády, tak jsme zabloudili tak, že pro nás další kamarádi museli přijet v noci 50km autem. A takové čisté kotrmelce s běžkama taky jen tak někdo neumí. A lyže i mé končetiny zůstaly celé!
Na sjezdovku se těšíme!

no jo, ale ted uz mas proti bloudeni gpsku :))

V mém případě ani GPSka není všemocná. To jako si myslíš, že stihnu na běžkách sledovat GPSku??? Naivko, to je boj o holý život!