Event, který neexistoval

[cache]GC2JDQZ[/cache] Silvestr 2010 - PF2011

Owner si to ho nedal vymluvit ani od reviewera, ani od dalších. Logy vše dokreslují. :-/

PS: čas na pořádný flame je tu

To je mi pěkné!

Že bych se taky zalogoval? Fakt nevím přesně, co a kde jsem kolem půlnoci dělal…

Když oni byli všichni na kopci. :wink: Asi owner zapomněl uvést, že to sice bylo na těch uvedených souřadnicích, ale v tunelu o pár desítek metrů níž :smiley:

Zaplava logu typu NAZDAR VOLE ;-D by mu jiste udelala radost. Treba by vyslo i na mega :wink:

Měli jsme si na Letné taky každý založit vlastní event pár pixelů od sebe a pak bychom si vzájemně podepsali logbooky. To by bylo za večer bodů!

Tuším, jak jsem někde zaregistrovala, že Event musí mít určitý minimální počet míst (nelze tedy udělat Event pro dva). Ale jak je to s Eventem který měl míst dostatek a nebyl o něj zájem? To je pak celkem dobrá metoda na přibývání založených bodů. Zkládat nesmyslné, předražené nebo jinak odrazující Eventy a nechávat je proběhnout na prázdno. :o

Eventu jsem si všiml po publikaci a to bylo vše, přece jen silvestrovských eventů v Praze se moc "neuživí", navíc když má konkurenci v dalším ročníku povedeného špuntování.
Co se týče účasti a chaosu v organizaci, tak bych to viděl jednoduše. Dlouho se diskutuje nad tím, od kolika odlovených keší by se mělo zakládat. Obecně se většinou mluví o 100 keších.
A od kolika navštívených eventů by se měl pořádat nějaký ten vlastní? Nevím, nejsem odborník, ale určitě by pořadatel měl navštívil alespoň jeden event. Když se totiž podíváte na profil organizátora této akce, tak má zalogovaný jen jeden event a to ten svůj.

Takže bych to neviděl na úmysl si připsat bodík za event, jen prostě to chtělo nějakou zkušenost s eventy… a řekl bych, že po tomto "fiasku" si určitě nechá poradit, případně si na event vezme nějakého betatestera:D

Copak betatester:-)) To nevíte, že správný kačer se pozná tak, že nad hlavou mává sádrovým trpaslíkem a říká si Sokol?:smiley: Jakápak červená bunda…

byly by extra eventy pro sampusare/vinare/pivare/hulice/abstinenty/zidy/araby/levaky/sadrovy trpasliky…

A co takhle event typu - tolikátého a tolikátého, v tolik a tolik mysli na to, že jsi tam a tam a můžeš si lognout bodík ;):smiley:

Je zajímavé, jak od založení tohoto tématu přibyly logy. Těch co nebyli předem Will Attend, ale chodí sem. Jako by zjistili že tam nikdo nikoho nepotkal, nelogoval. Tak co neprohlásit že jsem tam byl taky.
Tak mne napadá, jak velká vzdálenost od souřadnic Eventu je platná účast? Na tu Letnou to zas tak daleko není…

Super, jdu to logovat - asi na zítřek, ať mám vystaráno :smiley:

Zaujal me post, ktery cituje Maxinohu:

Dival jsem se do oficialnich pravidel a tam o poctu ucastniku nevidim ani slovo.

Event Caches

Tak jak to teda je ?? Je stanoven minimalni pocet ucastniku nebo neni ??
Zrovna zvazuju takovej minievent pro 10 max 15 lidi …

Asi od pate stranky me to prestalo bavit. :slight_smile: Matne si tu debatu pamatuju, ale rok je na me moc dlouha doba, abych vedel kde se tam resi wiky a jejich 15 lidi versus oficialni guidelines.

A event se sudem piva je muj favorit mezi eventy, skoda ze sem to mel tak daleko, takovy realny FTF boj na eventu je naprosto nevidana zalezitost. :smiley:

Udělej raději pro 16. Jistota - ne?:smiley:

Ja bych spis radeji jen pro 10 ale ono se stejne asi vic neprihlasi. :wink:
Ale stejne by me to zajimalo, jak to teda je. V te starsi debate zadny zaver neni a v pravidlech nic jednoznacneho neni (nebo to aspon nikde nevidim).

a co takhle event jen pro poradatele?

Pokud by takovy event nekoho tesil, tak jeho vec …
Me jde ale o neco jineho, s kamosem planujeme event, kde by bylo i tech 15 asi moc (z mnoha duvodu, zatim nechci prozrazovat). Radeji bych tak 10 max 12. Ono se vsak stejne asi moc lidi neprihlasi. :wink: Jde mi ale taky o princip, ze bych rad vedel, jak to teda oficialne je.