chtěl bych udělat takový malý průzkum, zda-li by byl zájem o uspořádání eventu na výletní lodi po Labi (Ústí nad Labem - Litoměřice). Samozřejmě by si každý musel zaplatit jízdné, které by se ovšem dalo srazit při větší účasti.
Pokud nás bude alespoň 30 tak je to za 150 Kč a možná by se dala usmlouvat i lepší cena.
Co vy na to byl by zájem či nikoliv. Termín bych viděl někdy na začátek září až budeme doma z dovolených.
Jednalo by se o portu Bohemicu? Jeli jsme zatim dvakrat smer Steti, takze trasa Ltm - Usti by asi pro me a Verču byla zajimava.. ![]()
Jasně. Jedná se O Porta Bohemica 1, ale směr je opačný z Ústí o Litoměřic, protože z LTM vyráží moc brzo a to by se jistě spoustě lidí nelíbilo ![]()
Určitě ano, sám jsem uvažoval o tom, že bych podobný event uspořádal na trase Děčín -> Hřensko či ještě lépe Bad Schandau a zpět.
Jasne, pochopil jsem ze by event zacal v usti, jen jsem poukazal na to, ze by byl zájem, protoze tu trasu nezname. ![]()
Zní to zajímavě
Když by to bylo v sobotu, tak jo.
V Brne byl nedavno jeden takovy podobny event publikovan a je tam celkem narvano. Jen ti doporucim, abys zadal pozadavek o platbu predem, protoze pak se ti najednou zacnou odhlasovat lidi a budes mit problem s ucasti a hlavne zaplacenim
Jo, takový nápad na event už nosím taky delší dobu v hlavě.
Špatný by to nebylo, spíše hodně záleží kdy, kde a za kolik. ![]()
Taky bych silně doporučoval platbu předem, ono je to o dost jistější. Jinak pak ti pár kačerů nepřijde a jseš hned v mínusu.
Tak tutovka bych jel…prima napad ![]()
Koukám, že zájem asi je. S tou platbou předem je dobrý nápad. Na něco podobné ho jsem myslel. Po zkušenostech z jiných eventů je už bohužel nutné si nějak zajistit účast, protože se najdou tací, kteří to neberou vážně. Rezervace předem je samozřejmostí. Bez toho bych do toho ani nešel.
Co se týče termínu tak to vidím na sobotu 11. nebo 18. září a dle jízdního řádu (pokud se nezmění:-) jede loď ve čtvrt na jednu a plavba trvá tři hodiny. V Litoměřicích by se mohla zamluvit hospoda a pokračovat v eventu tam.
Dokonce už mám pracovní název eventu: Ústečáci jdou na pivo II - tentokrát lodí :D.
Ano, ano, ano, ano
… teda budeme-li zrovna doma ![]()
Cena za lístek je v prvním příspěvku a termín v mém předposledním ![]()
na 18.9. jeste zadny event nevidim, tak sup tam s tím ![]()
Dobrá tak dáme pracovní termín na 18. 9. Není to na 100%, ale ať je nějaká představa. Začátkem srpna domluvím podrobnosti s provozovatelem a pak zveřejním event. Přeci jen je pořád ještě brzo a spousta lidí neví jestli bude mít volno.
Termín jsem si zarezervoval, moc se těším.
11.9. jsou eventy v Praze (nohejbal a prase), nešlo by to na toho 18.9.? To aby se naplaveniny v Praze přesunuly zpět domů? ![]()
Tak jestli jsi četla pozorně, termín byl stanoven s ohledem na ostatní akce spíše na 18. 9. takže by jsi měla stíhat se odplavit do Ústí ![]()
Tak už sem jenom hodit link na ten event, abychom se mohli začít přihlašovat :-)))
Jen tak mimochodem, kdy jede loď zpátky? Nejlíp taková, co staví v zálezlech… Jinak budu muset nedejbože vlakem :-))
bohuzel budes muset vlakem, zpatecni cesta ty lodi je prave z Usti do Litomeric
a nebo si pujcit v Litomericich lodicku ![]()
Jak to? :o Večer jezdí ještě jedna dokonce s hudbou…Kolem Zálezel asi v deset nebo v půl jedenácté večer…
EDIT: No jo, už jsem to našla. To je jenom okružní bez zastávek a jenom na tu diskošku, takže nic…![]()