Event na seznam

Zdravíčko. Nevíte někdo jak dostat event na zdejší seznam plánovaných eventů? Jak často se to aktualizuje? Problém je. že můj event, ač je český, nachází se 20metrů za polskou hranicí. což by mohl být problém. Mám se tedy starat o to, aby tu byl vidět, nebo se to tu samo objeví? Dík za postup.

Seznam eventu, který je v Blížících se eventech je generován automaticky. Aktualizuje se z pondělí na úterý ze seznamu eventů, které jsou v tu chvíli v plánu na území ČR. Pokud tedy máš event vedený v Polsku, tak se zde nejspíše neobjeví. Přesuň tedy výchozí souřadnice na naše území nebo požádej o zařazení na zdejší seznam někoho z adminů.
Pokud není event ještě publikován, radím přesunout k nám. Hodně lidí by se nemuselo o eventu dovědět, protože by měli notifikace nastaveny jen na ČR.

Staci kdyz tady zalozis vlakno, ze zves kacery na event kousek za hranicemi v Polsku. Kdyz chces mit event v Polsku, tak posun souradnic do Ceska asi neni nejidealnejsi. ;):wink:

Jen pro přehled - jde o tento event [cache]GC2M9Z6[/cache].
Pro obyvatele pupku světa trochu z ruky, ale i tak vypadá horský výstup lákavě.

Pro Nikitu: zkus malý trik - na pár dní změnit Location na stránce editace listingu na "Czech republic". Myslím, že web to schroupe i navzdory souřadnicím těsně za hranicí Polska.
A nebo prostě popros Pepu či Chozeho;)

Díky. Tak nějak jsem si to myslel. Takže nejspíš zkusím kontaktovat naše adminy, protože event je určen pro obě strany. Tak nebudu muset aspoň vyjednávat s polskými adminy, jelikož ti to uvidí automaticky.