Vážení kolegové z Brna a okolí,
dovolujeme si Vás upozornit, že na eventu Předvánoční přežírání http://coord.info/GC2HMW6) který se koná v sobotu 4.12.2010 v Rajhradě u Brna jsou ještě volné místa. Kdo máte zájem jste srdečně zváni.
Copa vo to,ja bych se přežrat přijel (mam teď trenink z Georautu), ale hlavně aby to při téhle účasti vyšlo. Táhnout se až z Plzně a pak dostat řízek na cestu domů, asi by to moje bříško moc nepotěšilo. ![]()
A ještě dotaz, je možno zaplatit bezhotovostně převodem? Variabilní symbol si pro mě kdyžtak nějekej vymysli.
Bombis: a co je nejasneho na cisle uctu v listingu?
… je pravdou, že po něm stále pokukuji, zejména když jsem nemohl na ten plzeňský Georaut kvůli pohotovosti, ale je to dálka pro mě až od Litoměřic a navíc v takovém počasí … zatím nevím, váhám … a když bych přeci, tak je možno platbu na místě??? … díky …
S474N: číslo učtu, banku chápu. Bohužel přes mobil nejde poslat zráva pro příjemce jeno ten VS.
Bombis: a co to vyresit nejak "improvizovane", napriklad, ze tam das svoje tel. cislo nebo cokoliv jineho, co potom napises soukrome dotycnemu ownerovi? ![]()
S474N: Uz mě to taky napadlo. Před chvilkou. Nejsem po tomhle víkendu zrovna nejbystřejší.
A to jsi někdy byl? ![]()
Měl jsem strach, že se pro nezájem akcička konat nebude, ale jen se to tu objevilo tak se ještě dost lidí přihlásilo a doufám i zaplatilo, vím co to pro pořadatele je netušit kolik lidí dorazí :-(.
Jak jsem psal v komentářích pod eventem, budu v sobotu v Tvarožné na bitvě a večer pojedu na event přes Brno tak kdyby chtěl někdo vzít z Brna nebo přímo z bojiště písněte.
…takže dneska u budeme bez večeře, aby jsme zítra něco vydrželi ![]()