Event Rychnovska

ahoj, ahoj, ahoj,

Naše geobanda z Rychnova a okolí se chystá pro vás uspořádat event. Tenhle dotaz jen píšu kvůli volbě termínu.

Je mi jasný, že nikdy není možný se trefit do termínu, který by vyhovoval úplně všem, ale rád bych to s váma nějak konzultoval. Navrhoval bych termíny:

14.7.07 

28.7. 07

Budu rád, když vybereme nějaký kompromis, aby se nás tam sešlo co možná nejvíce :slight_smile:

díky ezop

U nas je to jedno, ale urcite dorazime  [:D]

4.8. se koná event na Vysočině, tak dojeď radši tam.

popravdě…když jsem se tak zamyslel nad první polovinou prázdnin od tý doby co jsem s tebou nemluvil - tedy asi 4 hodiny zpět…tak je pěkně zasekaná…

Doporucuji kazdopadne takovy termin, ktery ma pokud mozno nulovy prunik s daty planovanych jinych eventu, ktera najdes na wiki zde. Cili 4.8. rozhodne NE, to naopak navrhuji podobne jako Mitak vsem z okoli Rychnova prijet na event na Vysocine - viz toto vlakno - mate to pomerne blizko…

Ok termín 4.8. sem smazal je to nesmysl, aby se to křížilo.

Nebude lepší to nechat az po prazdninách?

Od 11.8. do 18.8. se budeme vyskytovat v Rychnově. Nechcete ho udělat v tomto týdnu? Pokud ne, tak bychom rádi poznali místní kačery třeba i na neoficiálním geopivu.

[quote] PLAJ family: Od 11.8. do 18.8. se budeme vyskytovat v Rychnově. Nechcete ho udělat v tomto týdnu? Pokud ne, tak bychom rádi poznali místní kačery třeba i na neoficiálním geopivu.

[/quote]

Jakoze jsem shledal (alespon ja) cervenec dosti nabusenym tak...ale srpen zatim nevidim problemovy, tedy nejaky to geopivo muze v tomto tydnu probehnout...co ezope? a jinak...mozna bych asi zapremyslel na tim co podsunuli macici.. 

Připojuji se k žádosti Plaj family na datum kolem 11.8.-.18.8. Taktéž si děláme výlet na geoplenění orlických hor. Když nám to neuděláte v tomhle termínu, tak si uděláme s PLAJákama vlastní geopivo a vypleníme Vám všechny keše a GC odvezeme na sever čech  :-)[:D]

To si je klidně odvez..už jsou okoukaný, ale taky sem něco koukej dovést[;)]

To si je klidně odvez..už jsou okoukaný, ale taky sem něco koukej dovést[;)]

Rychnováci! Čas našeho příjezdu se kvapem blíží. Jak to uděláme s tím geopivem? Jelikož budeme mít pár příbuzenských povinností, preferoval bych Po - Čt tj. 13.-16.8.

Absolutně bez problému:-) Myslím, že někde něco spachtit můžem. Stačí se jen domluvit. To bych asi řešil přes ICQ nebo něco podobnýho My ICQ:177369815