Event Smrk Lysá Hora

Hledám MTB bikera pro společný odlov http://coord.info/GC2DGH5 , odvoz na ose Ostrava - Ostravice zajistím,případně někoho přiberu do geovozidla. start z Ostravice cca 8.00 ráno , návrat tamtéž

up

tak žádný biker?

Tome, nevidim to realne…
Na Lysou na kole v poho, ale ten Smrk je dost obtizny teren…

bud zvítezí hmota nebo duch …

Ahoj Tome, my bychom rádi, ale utáhneš v závěsu náš kočárek? :slight_smile:
PS: Co vypalovačka, slouží? :wink:

kočárek jsem nevozil , ale sedačku nebo tyč jo …
PS: Slouží, ale není čas

Já uvažuju taky nad kolem. Už jsem na Smrku na kole byl. Ale ještě jsem se nerozhodl o výchozím bodu (z domu = Poruba nebo z chalupy v Krásné ?).
I když tu Mánesovku z minulé soboty cítím v nohách ještě teď.

Smrk na kole je pohodička - už jsem tam byl několikrát - takže neni se čeho bát. Cest tam je spousta, jen je třeba vybrat tu nejvhodnějši pro vyšlap na samotný vrchol.

Tak nejakou slusnou porad. Ja se tehdy nerozhodl zrovna nejlip a poradny kus jsem se prosel. Uvazuju o tom, ze pojedu z Ostravice po cervene, pak po te asfaltce na zlutou od prehrady, pak k te modre a tam zase po tech cestach se dostanu na Smrk-sedlo. No a pak uz je to kousek i pro chuzi (rezervace).

To co pišeš je pro mne asi ta nejlepši cesta. Už jsem i zkoušel dojet na holubčanku a objet smrk z druhe strany - což se taky da ale pak po te červene nahoru to je dost zarostle.
Taky už jsem jel kolem Maleho smrku po te cestě co je severně od jeho vrcholu ale bylo to neproježděne takže dost krutarna :slight_smile:

Já jsem si naplánoval cestu z Ostravice kousek po cykloztezce, a potom po červené na vrchol. Dolů na hráz a potom na Lysou.
Geovozidlo je už plné.

tak to musim řict že jsi bud mega bajker nebo šilenec

radil bych Vám jezdit mimo značene stezky - ten den se v okoli kona ještě jiny závod (beskydska sedmička) a na trase bude spousta lidi - tak at se nepozabijite mezi sebou

Tak presne tuhle Tom007 trasu jsem zkusil minule. Prosel jsem se s kolem poradne, to neni jetelne ani omylem. A jeste jsem pri tlaceni kola zachytil pedalem o vetev a pruzenim mne to hodilo zpatky a ja letel po zadech ze svahu do smrcku. Lezel jsem tam jak ti broucci a uvazoval, co ted. Na mne lezelo kolo a vsude same vetve. Ty smrcky byly zaroven i moje stesti, protoze je tam jinak jenom kameni a tam bych lehnout nechtel. Dost tam dostaly zabrat ty boty (a hlavne kufry SPD)

Ja si az dnes rano vsiml, ze Tom007 vyrazi na cykloztezku. Takze hodla Smrk zteci a pak chapu jeho trasu :stuck_out_tongue:

jedno místo v geovozidle je volné , dadam 3 to vzdal …