Eventy, které nejsou zadarmo

Jaký máte vztah k fyzicky náročným eventům jako jsou např. akce typu Beskydské kopečky (přechod v délce cca 45 km) či Sebedestrukce (80 km přechod)?

Ale samosebou, super věc… akorát pro mě je problém v tom, že se raději sebedestruuju sám :slight_smile: , nechci mít okolo sebe u toho lidi :slight_smile:

Turistické eventy mám rád, na tu Sebedestrukci jsem chtěl i zajet, ale po zkoumání dopravních možností z Prahy jsem to vzdal. Zatím největší turistické výkony na eventech předvádím na Slovensku v Tatrách a za dva týdny jedu na další [cache]GC33B0B[/cache]. Jinak můj pěší rekord je 108km za 24 hodin, takže mohu jen doporučit nějakou tu delší procházku, aspoň zjistíte, co všechno dokážete ujít :wink:

+1
Ano přesně tak. Takové tradiční Túlavé topánky jsou skvělé eventy, ale já mám problém s těmi lidmi a radši se jen nechám inspirovat a projdu si to sám nebo s jedním fajn kamarádem.

Turistické eventy určitě, ale nemusím až takové výkony. V terénu 3-3,5 stačí i 20-30 kilásků:D

Tak záleží na terénu, já dělal tento víkend Beskydské kopečky a celou cestu jsem jel/šel max. tak s 3-4 lidmi. Když je ten pochod dlouhý a zejména fyzicky náročný, tak se poznají rozdíly ve výkonnosti.

Šak ony nakonec tak dopadnou i ty eventy. Já je většinou obejdu sám se ženou, nebo s ogarama. Rozdělí se to na skupinky kdo koho může a kdo nemůže :slight_smile: Výhodou pro mně je, že je to pevné datum - tak prostě řeknu a jdeme. A topánky jsou parádní, protože se vždycky najdou šílenci co na vrchol donesou litry kofoly :slight_smile:

Ale jinak souhlas, takovou sebedestrukci taky obcházíme s ogarama tak, jak se nám zrovna hodí. A taková Hřebenovka Fatry s fajn kamarádem to je taky paráda že? :wink:

80 km ? My i na 400m shanime stafetu ;)B) [cache]GC323WE[/cache]

Tak to by to se mnou asi po ceste seklo!!! Stovosum kiiilaaakuuu!!!

Proc se trapit, se mnou by to seklo jeste pred cestou… :D:D:D