Jaký máte vztah k fyzicky náročným eventům jako jsou např. akce typu Beskydské kopečky (přechod v délce cca 45 km) či Sebedestrukce (80 km přechod)?
Ale samosebou, super věc… akorát pro mě je problém v tom, že se raději sebedestruuju sám
, nechci mít okolo sebe u toho lidi ![]()
Turistické eventy mám rád, na tu Sebedestrukci jsem chtěl i zajet, ale po zkoumání dopravních možností z Prahy jsem to vzdal. Zatím největší turistické výkony na eventech předvádím na Slovensku v Tatrách a za dva týdny jedu na další [cache]GC33B0B[/cache]. Jinak můj pěší rekord je 108km za 24 hodin, takže mohu jen doporučit nějakou tu delší procházku, aspoň zjistíte, co všechno dokážete ujít ![]()
+1
Ano přesně tak. Takové tradiční Túlavé topánky jsou skvělé eventy, ale já mám problém s těmi lidmi a radši se jen nechám inspirovat a projdu si to sám nebo s jedním fajn kamarádem.
Turistické eventy určitě, ale nemusím až takové výkony. V terénu 3-3,5 stačí i 20-30 kilásků:D
Tak záleží na terénu, já dělal tento víkend Beskydské kopečky a celou cestu jsem jel/šel max. tak s 3-4 lidmi. Když je ten pochod dlouhý a zejména fyzicky náročný, tak se poznají rozdíly ve výkonnosti.
Šak ony nakonec tak dopadnou i ty eventy. Já je většinou obejdu sám se ženou, nebo s ogarama. Rozdělí se to na skupinky kdo koho může a kdo nemůže
Výhodou pro mně je, že je to pevné datum - tak prostě řeknu a jdeme. A topánky jsou parádní, protože se vždycky najdou šílenci co na vrchol donesou litry kofoly ![]()
Ale jinak souhlas, takovou sebedestrukci taky obcházíme s ogarama tak, jak se nám zrovna hodí. A taková Hřebenovka Fatry s fajn kamarádem to je taky paráda že? ![]()
80 km ? My i na 400m shanime stafetu ;)B) [cache]GC323WE[/cache]
weri napsal/a:
Turistické eventy mám rád, na tu Sebedestrukci jsem chtěl i zajet, ale po zkoumání dopravních možností z Prahy jsem to vzdal. Zatím největší turistické výkony na eventech předvádím na Slovensku v Tatrách a za dva týdny jedu na další [cache]GC33B0B[/cache]. Jinak můj pěší rekord je 108km za 24 hodin, takže mohu jen doporučit nějakou tu delší procházku, aspoň zjistíte, co všechno dokážete ujít
Tak to by to se mnou asi po ceste seklo!!! Stovosum kiiilaaakuuu!!!
rasg napsal/a:
Tak to by to se mnou asi po ceste seklo!!! Stovosum kiiilaaakuuu!!!
Proc se trapit, se mnou by to seklo jeste pred cestou… :D:D:D