evince vitam

Ahoj, poradí mi někdo jak používat "evince vitam"? Luštím totiž jednu mysterku, snad se něco i rýsuje a v logu jsem narazil, že si jeden kačer ověřoval souřadnice přes evince verifikátor. Jak se ale na tohle udělátko dostanu? Většinou je u mysterek možnost přímo kliknout na odkaz a vše je jednoduché, tady jsem ale nic takového nenalezl. No prostě jsem ještě pořád začátečník a někdy si připadam, že jsou věci, které snad jako poslední nevím.

Hoď sem wpt. té kešky :slight_smile:

jo je to hezkej kousek - GCZ6KV

Jestli chceš kontrolovat mysterku, musí být přímo v keši odkaz na verifikátor, nastavený autorem. Tedy pokud vím a není mi něco zatajeno.
Mimochodem bych se zároveň zeptal - při zadávání kontroly do GEOCHECHERu mě to nepustí přes kód "Security check". A to i když jsou třeba jen písmena a dávám si sakra pozor. Narazil jsem na to u víc keší, tak nevím, jestli je problem u mě nebo u nich…

No jo, Světla severu, tak tu taky…nemám :smiley: Mimochodem zdravím kolegu z DC :wink:
Tak jak jsem na to koukal, tak evince tam už není, autor ho z nějakého důvodu zřejmě smáznul, asi nejlíp uděláš, když konktaktuješ přímo jeho :wink:

no tak to je jasný. A já se mohl přetrhnout a oči vykoukat kde že ten odkaz je. Taky mi bylo divný, že po otevření evience (u jiné cache) není možnost zadat wpt. třeba jiné mysterky.
Zdravím taky Sutech, znam jen Zbyndu&Majcu a víc nikoho. Snad taky proto jedu na geoledopády, abych poznal další lidičky co hledaj krabičky.

Nekdy poznat co to je za pismeno, je mysterka sama o sobe. A taky bych rekl, ze je dost casto pretizene. EVINCE to ma udelane lepe. Kazdopadne, kdyz to zahlasi "Incorrect", tak ma bohuzel pravdu :frowning: