Chteli bychom ho spojit s Palm Tungsten E2- mozna casem prijde na radu i Treo 750.
Chtel bych se timto zepat na vas nazor (ci zkusenost) s timto modulem, popripade i na kombinaci tohoto modulu+ Palmu.
Ahoj, mám druhý odkazovaný reciever (teda starší, stejně vypadající model bez podpory GC) a až na výjimky jsem spokojený. Používám ho v kombinaci s Palmem TX a nebo mobilem SE 320i. V přírodě bez problémů, ale v husté zástavbě háže někdy i o víc než 100m špatné lokace (stačí však před lovem kouknout na mapy.cz a jde to v pohodě ;o) )
Používám ho s palmem v kombinaci s GeoNiche a v mobilu s vynikajícím Handy Geocachingem.
Geoniche mě poslední dobou trochu zklamal.. nahromadilo se mi v něm něco přes 300 targetů a prográmek je značně nestabilní…
Pokud vybereš první možnost, byl bych moc rád, kdybys napsal sem, nebo mně přes profil své zkušenosti. Poohlížím se totiž také po nějakém recieveru s podporou GC…
Jeste se chci zepat- co sem koukal na recenze tohoto modelu (recenze napr.zde MobilMania.cz – O mobilech víme vše)
vsude psali ze je problem ze nepodporuje statickou navigaci- coz je pro geocaching dost spatne.
Problém byl přesně opačný… starší modely solárního Evolve právě určitou formu statické navigace měly, a to ještě takovou, která narozdíl od SIRF3 chipsetů nešla vypnout. S tím se pak cachuje a vůbec chodí dost blbě, ale někteří říkají, že to jde i tak.
Každopádně nové modely už jsou v pohodě, máme jeden doma, i při malých rychlostech naviguje dobře… "nezadrhává" se ani vzdálenost, ani šipka.
Tak uz ho mame doma a moc spokojeni nejsme.
Procital jsem forum a zjistil sem ze se to stava i jinym kolegum, ale ne u tohoto modulu-
Mame ho propojen s Palmem Treo 750- a temer se neda pomoci teto kombinace kesovat- vse reaguje jakoby zpozdene (napriklad kdyz jsme jeli v autobuse tak to ze zastvail poznala GPSka asi o 10 vterin pozdeji). Pri chuzi se nam stava to same- kdyz jdeme rovne, tak to celkem jde- ale nekam zabocit je dost narocny ukon… sipka reaguje hrozne zpozdene…
Nejaky napad, jak to vyresit? Jako nav. program mame Beeline. Diky
Tak to ti bohužel nepomůžu. Mně to fakt reaguje ihned. (v kombinaci s javovým telefonem a aplikací TrekBuddy a VlkGPS). S Beeline zkušenosti nemám, tak snad jestli tam není nějaké vtipné průměrovací nebo statické nastavení.
Ja mam take iTraxxe, a taky si nestezuju. Je spozdeny o standardni jednu sekundu (btw. evolve vydala i goTraxx, ktery updatuje pozici petkrat za sekundu, to ale mozna ten novy TouchTraxx taky, nezjistoval jsem to.).
Ted mne napadlo, nemas tam nejakou "proxynu", proste programek aby k jedne gps mohlo vic programu? Mozna by mohla byt chyba v tom.
Mám také druhý zmiňovaný model, ale také nějaký starší, s Palm Zire 72. Mám to již rok a moc si nestěžuji. Sice někdy mírně laguje a má zpoždění, ale již jsem si na to zvykl a nějaký ten geočich už naštěstí mám.
Jinak modul mám výbornou dobu výdrže na baterie (i když se mi také někdy stane že vyjdu na lov a zjistím že jej ani nezapnu. nj. moje blbost).
V Palm mám aplikaci GeoNiche a nestěžuji si. I když s rostoucím počtem skrýší uložených v PDA občas padá.
Mam solarni model od Evolve, jsem s tim maximalne spokojenej!
S TomTomem funguje 100% a s RichesseGPS take! Beeline jsem zkousel a moc mi nevyhovuje…
Aktualizace pozice je +/- 1x za vterinu, takze standart,..
Co se presnosti tyka, tak me vetsinou ke kesi privede driv nez meho kamarada TomaWolfa s novym Asusem A696… Jemu se to mota +/- 15metru a ja uz mirim ke skrysi…
M.
Nevím jestli se to úplně týká tohoto tématu, ale měl jsem právě těžkou zkušenost se zpožďováním navigace při kombinaci goTraxx, Nokia6021 , Handy Geocaching. Navigace fungovala naprosto nepoužitelně, to že jsem se pohnul tak zaregistrovaqla třeba až po 3 minutách. Potom jsem ten samý modul testnul na Sonyericsonu mojí přítekyně a naráz to bylo naprosto v pohodě. Možná ten pomalý telefon nezvládal takový tok informací o poloze, jinak nevím. Asi kupuju novej mobil