Hola hola kačeři, právě byl publikován event Geocacher Get-Together IV Prague. Jak už název napovídá, jde už o 4.event tohoto druhu pořádaný čtveřicí německých cacherů, kteří při svých toulkách po Evropě v navštívené zemi už 3x event pořádali (konkrétně v Londýně, Stockholmu a Lisabonu). Nyní je tedy na řadě Praha a jedna restaurace v Kyjích poblíž Kyjského rybníku. Tak doufám že účast bude hojná, ať naši němečtí geosousedé vidí, jak u nás GC žije! Event se koná 20.2.09 od 19h, více v listingu.
Jo a děkuji kačerovi IreVo za spolupráci s německými kolegy, konkrétně za tip na restauraci, který já jim moc dát nemohl, v tom zkušenosti moc nemám ![]()
A pub for 30 people, to bude tedy komorni event ![]()
Tak to tedy bude… ![]()
No, Pitris a jeho způsob otvírání lahví a pití kořalky by se tam vejít měl, pak na Prahu opravdu dlouho nezapomenou ![]()
Dík za pochvalu. Jo a nakonec nás tam bylo 99, hopsůdka to zasejs nejni tak malá! B)
Ugh … jsem si rikal, jakto ze je uz archivovanej, kdyz je az v unoru :o
A on je to 2 roky starej topic ![]()
no co, se venku rozbije stanove mestecko a nemci budou met na co vzpominat B)
Chce to cist taky datum prispevku. :D:D I kdyz ted to taky vypada, ze se IreVo po dvou letech probral z komatu. :D:D
Tak tohle vlákno mě pobavilo ![]()
A tomuto se říká "cestování časem" ![]()
(kolikáté je dnes? Já jen, jestli jsem se ráno správně probudil, je 8:24, 21. ledna roku 2011, že? )
Mau Loftin napsal/a:
(kolikáté je dnes? Já jen, jestli jsem se ráno správně probudil, je 8:24, 21. ledna roku 2010, že? )
Taky slušně cestuješ časem, že? Už jsme o rok dál. ![]()
chemic77 napsal/a:
…
Taky slušně cestuješ časem, že? Už jsme o rok dál.
- tak snad už jsem tam správně…
Myslim, ze letos jedou do Parize
- [cache]GC2M3Q5[/cache]
lukabike.com napsal/a:
Myslim, ze letos jedou do Parize- [cache]GC2M3Q5[/cache]
Jaká Paříž? Copak nevíte, že v roce 2087 proběhl test v nové kyslíkové elektrárně, ten se nepovedl, a Francouzi byli odfouknuti do Argentiny?