Keš zmizela, pokusíme se ji obnovit co nejdříve, ale zřejmě se to neobejde bez změny souřadnic.
No to se vubec nedivim. Uz jsem se tam stavoval 2x a vzdy jsem odjel s neporizenou, jelikoz jsem se neodvazil ani zacit hledat jak tam bylo mudloplno. Doporucoval bych premistit nekam k tomu betonovymu monumentu. tam jsem ji cekal, nikdo tam ani nepachne! ![]()
Tak to mě hodně mrzí, že je tato cache mimo provoz. Měl jsem ji na seznamu keší, které se pokusím o víkendu odlovit. Prázdniny končí a naposled jedeme k babičce do Hranic, a když už tam budu, tak proč toho nevyužít!!! No škoda. Doufám, že bude co nejdříve ready! Ahoj
Byl jsem poslední kdo ji logoval jako nalezenou - podle mě se jednalo o povedený úkryt. Fakt je, že stojící/chodící dospělý člověk ji náhodně nemohl najít, z auta nebo pro malé dítě byl ale úkryt viditelný… hlavně díky zelené nálepce. Možná by stálo za úvahu zkusit černou schránku (bez nálepky).
Totiž - to vymýšlení JAK chodit mezi mudly (mudlami, mudli… :-)) a JAK nenápadně koukat na GPSku a hledat, JAK se opět nenápadně ke kešce dostat, zalogovat a stejně nenápadně ji ukrýt zpět dokud jsem nezjistil “vo co go” byl naprosto dokonalý zážitek (ještě dnes se směju, když si vzpomenu jaké scénáře jsem vymyslel). Podobný zážitek bych přál i ostatním. :-))