ahoj, existuje nějaká kolaborativní destribuovaná databéze keší? Přeci jenom stahování z gc com je pomalé přes geojarry.
Proc neco stahovat, kdyz je tu PM s PQ.
S474N: Dobrá rada nad zlato.
Ale jinak. Taková databáze existuje, dokonce celosvětová. A je na stránkách www.geocaching.com. Opravdu asi nemá cenu stahovat všechno. Je to neudržitelné v aktuálním stavu. A neaktuální databáze je pro zlost. Hrabal jsem se ve vyvezené posečené trávě a doma jsem zjistil, že autor kešku přemístil. A to jsem měl staženo asi měsíc.
mpik:proto aktualizuji skoro kazdy den, tech 5 minut me nezabije
TimesNewYourk:zaplat si PM, zalatil jsem si ho pote co jsem pres GJ stahoval asi 20 kesi a nemel jsem na to nervy ![]()
cacheprinter uz nikdo nepouziva?
nefunguje..
Běžte na event a domluvte se… již jedenáct lidí by to mělo za den v pohodě zvládnout stáhnout…
I kdyby něco takového existovalo určitě se s tím účastníci budou chlubit na fóru ;)B)
ajo…
ivanbok napsal/a:
I kdyby něco takového existovalo určitě se s tím účastníci budou chlubit na fóru ;)B)
I kdyby, i kdyby… ![]()
ivanbok napsal/a:
Běžte na event a domluvte se… již jedenáct lidí by to mělo za den v pohodě zvládnout stáhnout…I kdyby něco takového existovalo určitě se s tím účastníci budou chlubit na fóru ;)B)
Nemáš pravdu.
Kolombo: nema pravdu v cem presne? Ja bych rekl, ze ma pravdu ve vsem ![]()
No pokud vím, tak nějaká databáze keší v ČR existuje a členové tohoto systému to tu normálně řešili na fóru.
Myslím, že to funguje tak, že každý člen posílá na nějaký server PQ s předem domluvenou oblastí, server to spojí, přechroustá a nové keše v ČR posílá všem účastníkům systému.
Teda nevím jestli zas tak úplně nekecám, ale nějaké takové vlákno jsem tu kdysi zachytil.
trapný premium nechci
Hmm, další soudruh, který vyžaduje výhody, ale nechce za to nic dát. I kdybys našel otevřený spolek pro sdílení takové databáze, dost bych se divil, kdyby tě přijal bez PM. O člověka, který jen bere, ale nedává asi moc zájem nebude.
TimesNewYourk napsal/a:
trapný premium nechci
, nick přiznat nechci, takže co vlastně chceš??, uvědom si, že nejsme v komunismu, kde každý měl pracovat podle svých možností a brát si podle svých potřeb.![]()
Doporucuju tema ignorovat.
Trotl co ho bavi pozorovat, jak nastval par lidi za omackanou klavesnici nestoji :o)
TimesNewYourk napsal/a:
trapný premium nechci
V tom pripade bych ti doporucil:
1)Pouzit papir a tuzku pri priprave na kesky
2)Zacit pracovat nebo si najit praci ktera ti umozni jednou za rok obětovat 500 na pm
3)Kdyz uz neco chces za co nechces platit, snaz se neasiat ty po kterych to chces
stačí se podívat na ostatní předchozí příspěvky od anonymního TimesNewYourk a je jasno, nejlépe nereagovat B)
TimesNewYourk napsal/a:
trapný premium nechci
Spis platit nechces. Si najdi hru, ktera je uplne zadarmo.![]()
Ono se fungovani toho serveru musi taky nejak zaplatit. B)