Exkomunikace

Jsem vyloucen ze vznesene spolecnosti ceskych kaceru a nejhorsi je na tom, ze se tak stalo zvuli blbe masiny.  Zilami tohoto pro mne zivotodarneho spojeni byli mi me logy, tepnou pak donedavna moznost stahovani GPX seznamu vsech kesi na cachemapa strance gc.cz. Od minuleho patku (to se me tkane zacali dusit, od kdy je to doopravdy nevim) je mi vsak tepna zaskrcena a to jen z takoveho malicherneho duvodu, ze jsem dosud nepocitoval potrebu prezentovat se nejakym infantilnim obrazkem. I kdyz absolutne nechapu, cemu ci komu muze takovato nehorazna obstrukce prispet, nejspise pouze planum imperialistu, nebudu preci kvuli tomu otvirat nejake, jako obvykle exaltovane a pritom vubec nikam nevedouci vlakno fora. Budiz, zaregistruji se tedy.

Jenze ouha. I kdyz mi chvili trvalo, nez jsem prisel na to v jakem poradi je treba pouzit 3 textboxy, 1 checkbox a 2 butony na prapodivne zkonstruovane registracni strance, aby na mne nezustala beze slova tupe zirat, nakonec jsem ji preci jenom donutil blahosklone mi sdelit, ze jsem zaregitrovan a mam trpelive ocekavati jakysi mail, ktery mi odemkne vratka pred nosem pribouchnuta. A tvrdi mi totez minimalne jednou denne jiz tyden, protoze naivne tak casto tyto pokusy opakuji, neb spasna zprava neprichazi a neprichazi.

Nalehave proto zadam o pomoc. Budto administraci tohoto serveru, aby povolila skrtidlo, nebo ostatni geocachery, aby aspon docasne zastavili svoji nadprodukci kesek. Neb se jiz dusime, ja i moje masinka, zaplavou bodu s nicnerikajicimi automaticky generovanymi nazvy typu "037". Preci nebudu rucne pretukavat krome souradnic i jmena waipointu. Dekujeme oba.

Tak tohle jsem nejak nestiham…bude konec sveta, ztratil jsi GPSku nebo jen nevis, jak se registrovat na gc.cz ?

ja to stiham, ale pete mi musi napsat nejakou e-mailovou adresu, ktera normalne funguje, protoze se mi tady ten mail pro nej uz asi dva dny porad vraci s tim, ze domena ozp.cz neexistuje.

Ne, ze nevim. Zaregistrovan jsem, aspon 8x. Aspon mi to pokazde ta registracni stranka tvrdila. Jenze mi taky tvrdila, ze mi bude poslan mail s heslem, abych se mohl aspon poprve zalogovat. A ani jednou se tak nestalo.

To je divne. Tohle me celkem zaujalo, protoze domena ozp.cz existuje. Ma nameservery u IOLu, DNS zaznamy jsou v poradku, a s dorucovanim mailu by nemel byt zadny problem.

To je zajimave. Domena ozp.cz existuje uz min. 8 let. Aspon me tak dlouho na tuhle adresu chodi denne rada zprav, v celem poslednim roce mimo jine i z gc.com

Nekdy ty freemaily typu centrum.cz ci seznam.cz nejsou uplne k zahozeni. Zkus v registraci pouzit takovy nahradni e-mail, mas-li jej - a bude to pravdepodobne vyreseno.

Obcas to automaticke odesilani registracnich mailu primo z www serveru zlobi, stalo se to napr. Solimovi pri registraci do Geoeventu.

Dobra , podleham tedy hrube sile NSA (National Security Agency) a i kdyz mam n dalsich schranek, zrizuji si pete29 (aby to mel Velky Bratr jednoznacne) v nejmenovanem verejnem dome a zkusim se zaregistrovat pres ni.

Diky, uz to boli o dost min

Ano potvzuji ja byl exkomunikovan pro registraci na Geoevent. Pricital bych to spis nejake hladove potvore, ktera sidli nekde v dratech internetu a zere e-maily a ty registracni jsou nejchutnejsi, tudiz nejdrive sezrany.