Exkurze do ÚJV Řež

Tak tomu konečně dáme štábní kulturu vytvořením samostatného vlákna.

S Pitrem chystáme Geoevent spojený s exkurzí na reaktor LR-0 a případně další pamětihodnosti ústavu (reaktor LVR15, cyklotron). Bude se konat v sobotu 21.10 od 10:00 (Jízdní řád). Prosím závazné zájemce o exkurzi, aby mi (nejlépe geomailem) poslali jména a čísla občanek, u dětí datum narození. Zároveň sem do fóra upřesněte i objekt zájmu (prohlídka LR-0 bude v každém případě, další objekty pouze bez dětí a v případě dostatečného zájmu - zatím je nemám potvrzené). Uzávěrka účastníků exkurze bude 22.9., potom podle počtů zájemců zpřesníme program.

Event sám se bude konat v jedné z řežských putyk (tam je samozřejmě povolen vstup i po uzávěrce :slight_smile: ), chystáme i tématickou multi. Jenom doufejme, že na finálce nebudeme muset rozdávat jódové tablety :slight_smile:

Vlastní exkurze na LR-0 trvá tak hodinu, pro hodně zvědavé i dvě. Další objekty jsou na tom řádově podobně, takže zvažte síly, jestli vydržíte 5-6 hodin cupitat po budovách (to není jako sbírat kešky po lese :-)) Po LR-0 budu provázet já, takže není problém mě umlčet, že už vás to nebaví. Ale na vedlejším reaktoru, tam jsou jinačí sekáči, ti se jen tak nedají a nepřestanou dokud vám to všechno do hlavy nenalejou :slight_smile:

Takže doufám, že jsem vás dostatečně odradil a fčil se přihlašujte…

Ja nas tedy upisuji: 2+2 zajem mame o vse, kam to pujde s detmi i bez (holt pockaj v hospode ;-)). Geomail poslu jakmile kouknu na nase obcanky a rodne listy deti :wink:

Hlasim se v poctu 4ks na maximalni mozny program.

Tak ja predbezne hlasim zajem v poctu 3 lidi, mail poslu po navratu z dovolene, snad to bude stacit

Tak kdyz nevysel Temelin toto se mi zda snad i o kus zajimavejsi a hlasim 1+1 tudiz dva lidi a to na 100% Jo a drobnej dodatek myslim ze bych zvladl i vic nez 6 hodek po budovach, a obzvlast otec ktery pojede se mnou a dela mi prekladatele mych cache a se hlasi se mnou. Uz se tesim. :slight_smile:

Předběžně přihlašuji 2+1+1 (velké dítě a méně velké dítě)

Do kdy je potřeba dodat ty čísla občanek?

Fajn, hlasim se taktez. Mail posilam zahy.

Čísla OP potřebuju do uzávěrky, ať se to tu stihne zúřadovat.

Hlásím se jako jeden zájemce, mail poslán. Díky.

ahoj, hlasim dva zajemce, tedy sebe a SQhM.. obcdata posilam

Taky hlasim predbezne 2 lidi. Do 14 dnu to budu vedet jiste.

Takze i ja formalne hlasim Pitr+1 a samozrejme na vsechny atrakce :wink: Prijedeme pekne vlakem, aby nebyl problem s osvezovanim pred, v prubehu i po akci :o))) Lucinka tentokrate zustane doma, apson nekdo ma v rodine rozum :wink:

Taky se hlasim na lekci z jaderne fyziky v poctu 1 ks.

Hlásíme se v počtu 4 ks!!!

Michal + 3 geo-nuclear girls

Předpokládám účast 2 až 3 osob, brzo upřesním abys to stihl, nemám jejich čísla OP :slight_smile:

Ahoj, prihlasuji 2+2 geocachery ruzneho veku (e-mail nasleduje). Zatim LR-0 s detmi, dalsi pripadne podle situace a stavu dozimetru. Diky

Hlasim se v poctu 1 ks, mail nasleduje

Tak jsem asi po mesici prinutil nohy (tedy nasel cas), hlavu(chut) i zaludek (no comment), abych se podival do foru. Hlavne proto, ze jsem si vzpomel, ze se chystalo nejake obcovani ze silnou i slabou silou. No a koukam, ze vsechno je jako obvykle jinak. Ale uzaverku jsem stihl a pokud neni tramvaj uz zcela preplnena, take bych si jedno mistecko objednal. Rad vlezu vsude, kam budu pusten. A predpokladam, ze jako protijed bude stacit ten tekuty B vitamin.

Upozornujeme priznivce geocachingu a jadernych technologii, ze uzaverka prihlasek na exkurzi pod krycim nazvem
GeoNucleus
, ktera se uskutecni v sobotu 21.10. v Rezi u Prahy se kvapem blizi, zaregistrovat se muzete jiz jen do patecni pulnoci (22.9.) odeslanim vyse uvedenych udaju k bezpecnostnim proverkam prostrednictvim
VlaJu
profilu na gc.com. K dnesnimu dni je prihlaseno vice nez 40 geojaderniku… :wink:

Pitr&VlaJu

A řeší se nějak co uděláme s dětmi v době zbytku exkurze?