Chtěl jsem modifikovat exportní filtr do Beeline aby mi odlišil ikonou nalezené a nenalezené finálky. Teoreticky mi úprava šlape, jenom nejsem schopen přinutit Beeline aby zobrazoval ten chtěný symbol a ne univerzální "Waypoint". Ale některé symboly prošly - například "Airport" vezme bez problémů.
Nevíte co s tím ?
Já tě asi né zcela chápu…(no takhle po ránu to je u mě normální)
jak to myslíš odlišit ikonu nalezené multiny?
pokud není keš nalezená, je v bee označená jako truhlička, nalezená je otevřená.
každý druh keše má svou vlastní ikonku.
taky waypointy…
z Geogetu se mi parkoviště ukládali pod ikonkou parkovišť a ani s ostatními waypointy nebyl problém
ikona keše je normální. Ale jde o ikonu finálky - to je praporek a nepoznáš jestli je to už nalezený nebo jen nachystaný praporek.
No…jedinný co mě napadá je tomu změnit ikonku ručně po nálezu.
Vtipné. To je lepší stávající řešení kdy jsem nalezeným přiřadil ikonu letiště.
no ono nějaké normální řešení tohle asi nemá, protože bohužel to tak je nastaveno přímo v Bee
No a furt lepší si tam dát ikonku nalezené keše, než letiště
a nebo se smířit s tím, že multince odebereš waypoint final a vyluštěné souřadnice hodíš v BEE místo počátečních souřadnic,takže místo na praporek budeš navigovanej na krabičku a ta se ti po nelezení změní
A nebo ukecat autora programu, ať přidá ikonku pro nalezenou finálku
Ono kdyby někdo měl vyzkoumané na kajé klíčové slovo se vezme která ikona, tak by to bylo dobré.