Pepa.z.pocernic vytvoril pekny program Kešovadlo.
Jelikoz se mi zalibil (a mam rad ostatni uzivatele geogetu), vytvoril jsem makro pro jednoduchy export z geogetu do databáze tohoto programu.
Pepa.z.pocernic vytvoril pekny program Kešovadlo.
Jelikoz se mi zalibil (a mam rad ostatni uzivatele geogetu), vytvoril jsem makro pro jednoduchy export z geogetu do databáze tohoto programu.
Nevím si opravdu rady. Nalákala mě možnost GeoGet + Kešovadlo, bohužel mi nejde zprovoznit exportní makro. Při spuštění libovolného ze dvou možných maker GeoGetu mi Kešovadlo napíše: Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila.
Budu pátrat dál snad na to přijdu sám, ale rada by se mi hodila.
Máš správně nainstalovaný compact framework?
Zkusím to ještě jednou prověřit, ale ano.
A tím kešovadlo myslíš kesovadlocmd, nebo kesovadlo v ppc?
kesovadlocmd. Pročetl jsem si návod snad 10x, zkusil jsem snad všechno včetně přepisování makra. Přeinstalovat všechno potřebné. Mám projité snad celé fórum…
a máš .net 3.5 i na PC? kdyžtak sem napiš jak přesně to voláš.
Nechápu to, objel jsem ještě jednou kolečko:Vše smazat a znovu přesně dle instrukcí nainstalovat. Naráz mi to bez problémů jede. Přísahám, že jsem všechno udělal tak jak už dvakrát předtím. Jediné co jsem neudělal je že jsem neinstaloval patch k .Net. Jediné co mě napadá. Každopádně díky.
Ahoj, snažím se rozchodit propojení geogetu a kešovadlo a nějak se mi nedaří. Udělal jsem vše podle návodu. Soubor db3 se mi vygeneruje, ale je prázdný. Experimentováním s makrem (používám variantu ggp) jsem zjistil, že prázdný je už soubor temp.gpx Tipuju to na nějaký problém s filtrem, ale nevím co s tím. v GG jsem si vytvořil filtr s názvem kesovadlo a ulozil ho do datoveho adresare geogetu jako kesovadlo.ggf, totéž jsem vyplnil v nastaveni makra. Co ještě dál?
Akdyz zkusis ten filtr alikovat, tak ti to nejake kesky zobrazi? treba mas jen spatne ten filtr…
jojo, ten filtr mi vybírá 30 keší přesně tak, jak chci
Ted mě napada, jestli nemuže vadit to, že ten filtr jako jedinou podminku obsahuje, že chci keše, ktere maji tag X nastaven na X. Je to takový můj dost nesourodý výběr. Je možné, že by to exportní makro neumělo pracovat s tagy?
tak jsem zkoušel různě manipulovat s filtrem, vyhodil jsem podmínku na tagy a podobně, ale beze změn. V geogetu se mi výběr provede, kešky se zobrazí, ale makro vytvoří prázdný temp.gpx. Nechal jsem si i vypsat jmeno souboru s filtrem, jestli se mi nepoužívá nějaká stará verze, ale i to je v pořádku.
To ti spis asi poradi nekdo, kdo to makro pouziva. Ale selskym rozumem si rikam, ze kdyz ti ten filtr sam o sobe funguje a ostatnim to makro chodi, tak asi nebude problem ve filtru, ale nekde uplne jinde. Nejaka chyba v konfiguraci toho makra, nebo tak neco.
FUJ, nejradsi bych se smazal! Chyba byla samozrejmě mezi klávesnicí a židlí. Omylem jsem si jako exportni makro nastavil kesovadlo.ggp.pas, což mi v té chvíli přišlo logické, ale teď už vím, že to byla totální hovadina. Nastavil jsem výchozí gpxgeoget.gge.pas a už to jede.
když už jsem se tady tak pěkně rozepsal, tak ještě jedna poznámka. v GGP makru jsem si zakomentoval řádky
{
GeoFilterLoadFile(Geoget_datadir + ‘\’ + FILTER);
GeoListLoad;
}
A vypadá to, že to exportuje právě vyselektované keše a nemusí se provádět žádná kouzla se soubory filtru.
Vydana nova verze pro zajisteni kompatibility s GeoGetem verze 2.4
Pouziva jeste nekdo Kesovadlo? PocketDrake zvladne rovnez celou DB geogetu a prijde mi mnohem privetivejsi…