Prosím o radu jakym zpusobem exportovat kese z Geogetu. Jde mi to to, ze kdyz mam u mysterky vylustene souradnice (prefix Fl) tak se mi zobrazuje ikona a popis Fl+cislo kese..Chci poprosit o radu jak (jde-li to) nastavit aby se misto cisla ukazal nazev kese? Nebo alepson, aby se nazev ukazal v informacich o bodu…diky moc
Zalezi na tom, co chces s tim GPX delat, a podle toho si vybrat ten spravny export. Treba pro GPSky jsou i pridavne exporty, ktere umoznuji uzivateli si presne nadefinovat, co kde a jak ma byt.
…hlavně jsi neřekl jakou máš GPS - třeba v Oregonu si můžeš nastavit čísla, nebo název ![]()
Mám Oregon 450…S gpx nechci delat nic zvlastniho - jdnoduse nahrat do GPS a pak mit moznost se nechat navigovat na zadany WP (finalku)…
btw. napadlo me, ze jsem nenapsal, ze resim popis, ktery se mi ukazuje u ikony v mape…
Takze mam zkusit prozkoumat pridavby export pro Garmin, jestli dobre chapu HaLuMu?
A premejslim, ze mit u ikony finalky nazev kese nebude uplne prakticke…takze idealnejc po kliknuti na bod, zjistit o finalku ktere kese jde…diky
V tom pripade hledas asi neco takoveho: http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:gpxgarmin
Diky moc za radu…prozkoumam…Myslim, ze dotaz je zodpovezn, takze zamykam