Export jen vybraných kešek

Dají se nějak v GeoGetu označit kešky, které chci exportovat? Pokud je normálně vyberu a dám export, tak se vždy uloží celý seznam (resp. to, co je vidět). Jediný způsob, na který jsem přišel, je, že si udělám nějaký filtr, který mi ty kešky přibližně vybere, ale není to ideální.

Vyber si ty ktere chces exportovat, tak pouzij tlacitko Obratit vyber v menu Seznam. Oznaci se ti vsechny ktere exportovat nechces, pak zmackni Delete a zustanou jen ty spravne. A muzes exportovat.
Neboj se, tim Delete je nesmazes, pouze odstranis z okna a v databazi normalne zustanou.

Ten seznam je prave tvuj vyber kesek. Muzes ho nejen filtrovat, ale i libovolne rucne upravovat. Ostatne Lukabike to spravne popsal.

Funguje skvěle. Díky :slight_smile:

Bohužel tímto způsobem se mi vždy podaří u vybraných keší přijít o všechny jejich waypointy (finálky apod.) - před Obrácením výběru musím mít kešky rozbalené i se všemi waypointy a i tyto waypointy označit. Pak je to teprve jedlé.

Jen tak mimochodem - jak v Geogetu operativně označovat kešky do výběru ? Nějaké si např. pomocí Ctrl+klik navybírám, potom chci najít ještě nějakou další - dám Ctrl+F - a můj původní výběr je v čudu. Zatím to řeším tak, že si je "otaguju", ale je to velice nepohodlné a pracné. Kde jsem co nepochopil / přehlédl ?
Zkoušel jsem to i přes Seznamy, ale tam mi nějak princip práce uniká úplně :frowning:

Já to dělám tak, že si vyberu jednu keš, jako referenční bod a podle ní to setřídím a brutálně promažu výběr, hlavně podle kategorií.

Pak si z mapy vybírám keše, které určitě chci navštívit a přidávám je do výběru buď kopírováním adresy stránky a nebo přes kód keše.

Předpřipravená data si uložím jako seznam a ten dál dopracovávám, až do nahrání do GPSky.

Kromě toho jsem si zvykl, dát si do GPS vše, jako POI body, tím si řeším kešky mimo přípravu a navíc, v POI bodu je nápověda ke keši.

Mimochodem, když jsem naposledy chtěl použít ve filtrech výběr podle vzdálenosti od jednoho bodu, tak mi scházela možnost zadat rovnou jeho souřadnice a i z GPX souboru mi to odmítalo fungovat :frowning:

jj, tak je to správně a nejrychlejší :smiley:

Kdysi jsem se totiz ptal na to same :smiley: