Export Mysterek - Finál

Přeji všem pěkný den.
Mohl bych poprosit o radu?
Díky změně sw v telefonu jsem začal řešit další možnosti GG.
U vyřešených mysterek jsem si zadal vypočtené Finale jako WP Final, ale po vygenerování gpx souboru a jeho načtení jsem se dostal zase jen k počátečním souřadnicím.
Je tedy zřejmé že něco dělám špatně.
Můžu poprosit o návod?
Pokud to již v minulosti bylo řešeno, omlouvám se, zkoušel jsem hledat, ale množství materiálu k GG se prostě nedá prohledat.
Díky moc

Zalezi na tom, cim exportujes, dojakeho exportu, a jak je to nastavene. A co umi ten telefon.

Standardne je to tak, ze samotna keska zustava tak jak byla, na vychozich souradnicich. Kdyz ji vylustis, pridas si ten Final waypoint.

Pokud exportujes do zarizeni, ktere umi pracovat s waypointy, tak nemas problem. jen je treba se nechat navigovat na ten finalni waypoint, ne na vychozi souradnice kesky.

Nektere exporty pak umi delat takove veci, jako ze vychozi souradnice mysterky posune na ty finalni souradnice. Ale to uz musi udelat ten exportni skript.

Exportuju z GG, zkusil jsem tam dva z exportů do GPX. Pro oba to dopadlo stejně.
Načítal jsem to do c:geo, a tady se mi ukázaly pouze startovací souřadnice.
Nevím jestli pro export není potřeba něco nějak označit, aby se exportoval i WP.

No tady http://androidforum.cz/c-geo-geocaching-pro-android-t7209-120.html (dole) doporučují použít makro pro nové garminy.

Smekám svůj klobouček, a mnohokráte děkuji.
Tato varianta naprosto dokonale funguje, a dělá ještě víc než jsem čekal.
A můžu jít testovat.
Pěkný den všem

Tak se tu zase objevuji s dotazem.
zkusil jsem se ptát už i na souvisejícím c:geo, ale zatím bez reakce, tak zkusím znovu zde.
jak mi bylo dříve doporučeno, exportuji si z GeoGet do c:geo vyluštěné mysterky přes "GPX Garmin - pro nové Garmin GPS".
Vše se načte, v seznamu uložených keší se objeví, Final souřadnice nahradí originální, když dám celý seznam zobrazit na mapě, tak všechny keše vykreslí v místě vypočtené finálky.
Problém nastane, když si otevřu detail keše, a zde se pokusím dostat do menu (abych si zapnul zobrazení na mapě nebo navigaci, radar, …).
v té chvíli mi c:geo ohlásí : "omlouváme se, aplikace c:geo byla nečekaně ukončena."
a toto je standardní stav.
pokud si stáhnu nějako tradicionálku pro off-line použití, tak veškerá zobrazení a volby do menu fungují.
nevíte někdo kde je zakopán pes?
díky

c:geo jsem v zivote nevidel. Ale zkusil byc exportovat nekorigovane souradnice (polohu kese nechgat tak, jak je, finalku jen jako WP), zda se to bude chovat stejne.
Zkusil bych kontaktovat autora c:geo a poslat mu malicky gpx, ktery toto chovani zpusobuje. At se k tomu vyjadri. Pokud bude chyba v gpx, je mozne export upravit. Pokud ne, autor opravi c:geo.

Domnivam se, ze chyba je kazdopadne na strane c:geo, protoze aplikace by nemela skoncit nekorektne. Takze zasah autora je na miste urcite. Jestli je chyba jeste v datech, to rict neumim. Ale pouziva tot u mnoho lidi a nikdo problemy nehlasil.