Export original PQ GPX do ZIPu

Prosím poraďte jak upravit exportní makro, aby se provedlo toto:
vyexportují se dva soubory neco.gpx a neco-wpts.gpx a následně by se to zazipovalo do jednoho souboru neco.zip.

Jedná se mi o zjednodušení při exporu na Dropbox a následný import do Locusu jedním kliknutím.

Díky za postrčení vpřed.

Já to řeším přes combine. Na začátku vyexportuju vše co potřebuju a poté soubory zabalím batovou dávkou, která se pouští na konci.

Je potřeba si stáhnout zip.exe

zip.exe si umísti do složky s geogetem, já ho mám v D:\Geoget, takže si musíš batovou dávku případně upravit dle svých požadavků.

Pak si vytvoř textový soubor podle této šablony a poté ho přejmenuj na zabal_pq.bat (pozor, musíš mít zobrazené přípony souborů, jinak Ti to nebude fungovat):

D:\GeoGet\zip.exe -o -j d:\GeoGet\data\Export\PQZIP\PQ_LIB.zip d:\GeoGet\data\Export\PQ\PQ_LIB.gpx d:\GeoGet\data\Export\PQ\PQ_LIB-wpts.gpx

Kdyby jsi měl zájem, tak mi napiš SZ, upravoval jsem si exportní makro tak, abych měl v PQ všechny uživatelské informace z geogetu a zvýrazňovala se mi tam určitá slova. Sice se těmi úpravami makro trošku zpomalilo, ale stále je použitelné…

Nebo muzes pouzit tohle exportni makro (viz priloha), ktere jsem ti specialne spichnul a ktere vyflusne rovnou zazipovane Original PQ.

Lentom: Neni treba si kamkoliv kopirovat zip.exe, geoget ma primo v programovem adresari soubor 7za.exe, ktery je k tomu urcen.

proc to nezipujes pres 7zip, ktery uz v Geogetu je?

Dekuji vsem za pomoc, az budu doma u PC tak to vyzkousim.

To, že je součástí distribuce i 7zip vím, ale neumí nastavit čas vytvoření archivu dle času souborů, které do něho zabaluji… Většinou to není na škodu, ale někdy se to hodí, tak standardně používám zip s přepínačem "-o" …

Právě jsem to otestoval.
Složitější návod jsem nezkoušel, přesto děkuji.
Exportní makro ušité na míru je luxus. Dělá přesně to co jsem chtěl. Moc děkuji.