Zdravím,
chci se zeptat zda jde nějakým způsobem vyexportovat zobrazený seznam v gg do excelu? Jedná se mi čistě o seznam (bez listingu).
Nebo alespoň zobrazený seznam keší v gg vytisknout?
Předem děkuji za každou radu…
Zdravím,
chci se zeptat zda jde nějakým způsobem vyexportovat zobrazený seznam v gg do excelu? Jedná se mi čistě o seznam (bez listingu).
Nebo alespoň zobrazený seznam keší v gg vytisknout?
Předem děkuji za každou radu…
Pokud ches jen seznam kesi, pak ten si muzes ulozit do *.ggt a protoze je to textovy soubor (na kazdem radku jedno ID) snadno jej otevres v cemlkoli - i v excelu.
Pokud myslis kompletni seznam vsech sloupcu, musel by sis udelat exportni makro (nebo ggp), ktere by ti to vyexportovalo do csv souboru a ten opet v excelu otevres bez obtizi. Drobny problem asi muze nastat se seznamem sobrazenych sluoupcu, ted zrovna me nenapada, jak je ziskat ve scriptu.
Zobrazeny seznam tisknout lze! Z menu "Seznam -> tisk".
Daksi moznost je export. Zkus pouzit export do HTML, ten je urceny k tisku. A snadno si pripravis pripadne nejaky vlastni format, vcetne treba CSV pro import do Excelu.
Gorde, ve skriptech je promenna Geoget_Columns se seznamem prave pouzivanych sloupcu. ![]()
Jen jsem to jetse nezkousel, jestli ty objekty maji spravne vyexportovane vsechny potrebne metody, abys s tim seznamem mohl pracovat.
Ja nepsal, ze to nejde, jen ze me ted zrovna nenapada jak to udelat. Nemam v hlave skoro nic, natoz vsechny funkce a promenne GG, ktere je mozne zavolat ve scriptu. ![]()
Vsak ja ti jen rozsiruji obzory. D
Jasne. Ja bych to tedy spis hledal jako funkci nez u konstatnt (precijen to je zavisle na uzivateli, co ma prave nastaveno), ale budiz.
On je to odkaz na instanci objektu. Podobne jako tam mas promennou pro aktualni filtr.