Zdravím,
potřeboval bych si vyexportovat České kešky z geogetu, ale ne jako jeden velký GPX soubor, ale jako hodně malých (cca. 3MB). Jde o to, že je potřebuji importovat do SmartMaps a větší soubor než cca. 4 MB to neschroustá. Je možné v GeoGetu tohle nějak automaticky udělat? Původně jsem si myslel, že si naimportuju rovnou výstup z pocket query, ale některé ze souborů mají 4,5MB a to už SmartMaps nezvládnou.
Díky,
nicméně si nejsem jist, jestli kraj není moc velký. V podstatě by mi stačilo vymyslet, jak v GeoGetu filtrovat. Klidně to může bejt 100 souborů, hlavně, aby byly malý. Třeba export po 100 keších nebo tak něco.
Díky,
GPS babel jsem v životě neviděl, takže se budu muset dovzdělat a naučit se to. Nicméně i tak se obávám, že to nebude řešit můj problém, protože kraje budou moc velké. Je mi úplně jedno, podle čeho se ta hromada keší rozdělí, jde mi jen o velikost souborů. Klidně bych to dělil jako pocket query podle času, ale v geogetu jsem našel jen filtrování od nějakého data dál, nikoli mezi dvěma daty
Ono to rozdelovat rucne v Geoegtu mi prijde zbytecne slozite a pracne.
Technicky nejak rozsekat GPX soubor neni nic sloziteho, jiste by se na to dala nekym spichnout utilitka. (kdyz uz mame utilitku na slucovani GPX, mohli bychom mit i na rozdelovani. ;))