Nemá někdo přepracovaný export "Original pocket query" tak, aby exportoval keše se všemi uživatelskými poznámkami, které se připojí na začátek listingu? (Případně i s dalšími vychatávkami)
V podstatě tedy něco jako GPX-Garmin, ale s tím rozdílem, aby byl formát dat original pocket query…
Tuto šablonu jsem samozřejmě zkoušel, ale potřebuji výstup stejně jako original PQ (neco.gpx a neco-wpts.gpx) pouze s doplněnými uživatelskými daty z geogetu (poznámka ke keši, hodil by se seznam WP s komentářem i poznámkou)
GPX-Garmin jsem zkoušel různě nastavovat, ale vždy bylo vše v jednom GPX, a nebo když jsem zvlášť exportoval keše bez WP a pak samostatné WP, nešly mi pak tyto GPX soubory korektně importovat do Georgu a ani do Locusu (špatné ikony bodů, bez obrázků, nahlášené chyby při importu…)
Obavam se, ze si to budes muset napsat (upravit sam). Co znamena "s doplnenymi uzivatelskymi daty"? Jak si predstavujes, ze tam budou zapsana? Bude to stale jeste Original PQ? Nebo potrebujes ten original jen pojmenovani a rozdeleni kes - wpt? Nepises k cemu to potrebujes, tak ti asi tezko nekdo pomuze vic.
Ten Locus jsem nejak nezaznamenal. Nemam s nim zadne zkusenosti, ale treba napad:
Nedalo by se pres Combine, filtry a export spustit export napred jen pro kese bez bodu a ulozit a pak jen pro WP? K tomu exportu by se, myslim, dalo pouzit GPXGarmin. Mozna by bylo potreba udelat pres combine mezi jednotlivymi spustenimi jeste sigrosadu s *.config.pas, ale je to zvladnutelne, bezne to delam pri mezi spoustenim POIgarmin.
A nebo si udelat vlastni export upravou stavajiciho exportu OriginalPQ. Ten to take sype do dvou souboru, takze si jen pridas ty veci na zacatek listingu…
Jiste. Pokud neni schopnost programovani limitujici, tak je to urcite nejlepsi reseni. Ja se snazil naji cestu se soucasnymi prostredky bez primeho programovani na urovni scriptu.
V mozigo to riesim tak, ze sa poznamka pre PM userov zaradi na koniec shortdesciption za textove popisy attributov kesky.
V praxi sa poznamka zobrazi na zaciatku popisu ci uz listingu v PDA, Mobile alebo Garmine. Je to vyborna vec, kedy v podstate web na gc.com vyuzivam ako externu databazu na svoje poznamky a je potom jedno, kde stiahnem listing /ci doma v praci, na dovolenke/ a vsade to je.
Proto jsem psal "a nebo". Treba z meho pohledu je otazka, do jake miry je schopnost upravovat si ty sablony a nastavovat si davku v combine, rozdilna od programovani?
Sablonu upravis a okamzite vidis vysledek, ktery muzes hned zmenit. Bez dalsiho spousteni, prekladu, … Combine uz tak pohodlne neni, ale porad je to vicemene klikaci. Z nasi strany je toto jen akademicka debata
Chtěl jsem se zkusit zeptat, zda si to už někdo takto neupravoval a protože to vypadá, že ne, tak se budu muset uchýlit k tomu, co jsem čekal - upravit si originální skript.
Přes filtry a postupný export zvlášť keší a zvlášť WP jsem zkoušel a výsledek byl špatný, takže to s combine a GPX-Garmin nepůjde, i když by se mi to líbilo víc než upravovat skript, protože moje schopnosti programování se omezují v podstatě jen na copy+paste s mírnou úpravou kódu v případě, že tomu kódu trochu rozumím a vím, co by se mělo dělat…
Vlákno zatím nechám otevřené, třeba se najde někdo, kdo si to makro už upravoval…