Dobrý den,
stáhl jsem si exportní makro pro rozšířený export do wpt. Chci, abych měl waypointy barevně odlišené. Když ale výsledný soubor naimportuju do SmartcomGPS, tak při importu program spadne. Nevíte, čím to je?
P.S. Při exportu jsem zaškrtnul jen voldu "obarvit waypointy"
Čím to je nevím. Ale podívám se doma, které exportní makro na to používám, protože mi to v pohodě funguje. Příčin pádu může být obecně několik. Příliš mnoho exportovaných bodů (neplést s keškami, protože skoro každá má ještě nějaké přidané body, tj. 1000 keší není 1000 bodů, samozřejmě pokud neexportuješ pouze ty samotné keše), nějaký chybný znak v názvu kešky, a nebo něco jiného. Z čeho, jak a kam co importuješ?
Natáhnu XML soubor ze skrýšotlače, vyexportuju ho pomocí makra wpt-adv-0.9.0b (zaškrtnuta pouze možnost obarvit waypointy) a naimportuju do smartcomu… Keší je asi 1100, kolik waypointů nevím, ale nebungovalo to ani u 700 keší. Originální exportní script funguje bez problému.
Tak ho otevři v nějakém textovém editoru a porovnej s tím tvým. Na začátku je takový začátek, a ten by měl být stejný u obou souborů a i syntaxe dalších řádků, samozřejmě. Ale když mi pošleš mejla, pošlu ti večer to moje makro a můžeš zkusit to.