export z GeoGeta do GCzII

Ono je sice moc fajn vědět, že todleto CDATA je OK a že se má použít jakési TFileStream zaklínadlo. Bohužel, keše a waypointy to nenaimportuje. Já, jakožto neznalec, jsem to XML opravoval v editoru pomocí makra. :smiley:

Z toho si nic nedelej, ja tomu sice rozumim, ale stejne toho spousty naprogramuji uplne stejnym stylem. :smiley:

Ahoj. O víkendu jsem propadl kouzlu GCzII a protože používám GeoGet, tak mi přišlo vhod Tvoje exportní makro. Dík!
Mám ale jednu poznámku, které je spíš kosmetická. U waypointů stažených přímo z gc.com jsou souřadnice ve formátu
dd mm.mmmm a při importu gpx z GG jsou souřadnice systematicky ve formátu dd.dddddd a to mi připadá řekněme méně šikovné. Nedalo by se s tím něco udělat? :wink:

Nevim presne kde v tomto formatu souradnice vidis. Jak v originalnim PQ, tak v exportu z geogetu jsou souradnice v desetinnem formatu (dd.dddddd) a pro zobrazeni si je prepocitava GCz sam.

Trošku mi to objasni jak to myslíš, protože ve všech souborech GPX a LOC z webu GC.com budou souřadnice určitě v desetinném tvaru dd.dddddd

Vidím to přímo v GCzII při zobrazení položky Waypoint u zobrazení keše. Samotná keš zobrazuje vždy formát souřadnic dd mm.mmmm. Pokud keš má waypoint a zobrazím si ho přes přílušné tlačítko Waypoint. Pak:
Při stažení keše samotným GCzII (kliknutim na seznam keší) mají souřadnice zobrazené v menu Waypoint tvar dd mm.mmmm. Stejný tvar mají souřadnice při manuálním vložení waypointu.

Při importu keše v gpx souboru vytvořeném v GG Tvým makrem mají souřadnice waypointu zobrazené v menu Waypoint tvar dd.dddddd.

Ale teď mne napadlo zkusit také importovat originální PQ a dopadne to stejně jako při importu gpx z GG.

Čili zpět na stromy, je to probém programu GCzII při importu gpx.
Ale jak jsem psal dřív, je to jen kosmetika. V každém případě dík za reakci.