Extra PC bonus u Brna

Dnes jsem se začetl do červnového časopisu Extra PC s pěknou přílohou věnovanou přehledu všech GPS na českém trhu. Doporučuju.
Redakce připravila na souřadnicích 49° 13.344 16° 41.832 schránku, v níž jsou kupóny na roční předplatné na 3 časopisy z jejich produkce. Mě to vychází na okraj nějakého lomu u Brna, tak tam určitě 250 km nepojedu. Redakce vybízí k fair play hře, tedy nebrat pro nikoho jiného, jen pro sebe. To prosím respektujte. Počet kupónů je omezen, v průběhu léta prý budou náhodně doplňovány. Takže můžete vyrazit. Jestli nevěříte, mrkněte také do časopisu. PS: Jeden kupón bych za toto upozornění od prvního nálezce zasloužil, ne? Dejte vědět, jak to dopadlo. :o

Je to lesní lom na hádech, je tam i keška [cache]GC11RBM[/cache] B), ale z té strany "od lesa" je to myslím docela prudký, tak ať někam nespadnete !!!

Tak uz mam taky kupon, zajimava keska, jeste jich tam par je, tak nevahejte a vyrazte.
A samozrejme si zajdete i na Lesni Lom, je nejak malo navstevovana.

Hm, super, jestli je to ta keš pod hromádkou kamení, co je tam již déle než dva roky, kdy též slibovali doplňovat kupony, (které však snad již nikdy nepřibyly), tak tam 2x běžet nemusím.

THINK PINK :stuck_out_tongue:

12.6.2008 kolem šestnácté hod nalezeno, poměrně blízko srázu .. dejte si pozor .. předplatných tam bylo cca ještě nějméně pět - šest – nepočítal jsem je, vzal jsem jedno a hurá domů :slight_smile: Jinak toto je má první keška a musím říci, že mě to chytlo, ještě ten večer jsem v devět našel jednu multikešku na které jsem "dělal" i předtím přes den .. príma hra, hodně štěstí.. posílá -akashi-

Tak jsem kuponek ulovil. Dnes v poledne. Jsou tam jeste ctyri. Bejt vama, tak bych co nejdriv vyrazil :smiley:

Myslíte na mě? :stuck_out_tongue:

Tak jsem se tam včera (30.6.) zastavil, nalezeno bez problémů, kuponky jsou tam ještě minimálně 2, ale možná i víc, zase moc podrobně jsem to neprohlížel, blížila se bouřka, domů jsem to stihnul jen tak tak :slight_smile:

Vcera (1.7.) jsem se tam vypravil. Mam kuponek;), diky. Uz tam zbyl jenom jeden, tak si pospeste.

Jsem uplny zacatecnik. Byla to moje prvni cache, tak mam radost. Ale neobeslo se to bez problemu. GPS jeste nemam, takze jsem si to misto nasel na mapy.cz. Vyrazil jsem na kole (cestou z prace domu). Byl ale docela problem dostat se na Lisen po mene frekventovanych cestach (trochu jsem bez mapy a GPS bloudil). Aby toho nebylo malo, tak jsem pichl zadni kolo. V tu chvili jsem uvazoval, ze vylet zrusim. Nastesti jsem mel nahradni dusi. Po jeji vymene se mi nalada zase trochu zlepsila, takze jsem se rozhodl pokracovat dal. Stastne jsem dojel na misto asi v 19 hod. Cache jsem nasel zhruba po 15 minutach; pamatoval jsem si, ze je ve vybezku lomu asi 10-20 metru od okraje). A uz jsem se radoval z kuponu.

Tady by to mohlo koncit, ale nekonci. Co cert nechtel, na zpatecni ceste jsem pichl podruhe. A znovu zadni kolo; byl to poradny rezavy hrebik (budu asi muset koupit novy plast). Dalsi dusi jsem jiz ovsem nemel. Takze jsem slapal hezky po svych ze Zidenic az na Moravak. Tam jsem nasedl na salinu a dojel domu (Kr. Pole).

Po techto peripetiich si ten kuponek myslim zaslouzim;)

PS: Vsimli jste si kolik je na silnicich/stezkach/chodnicich skla.
Posledni dobou uz se bez nahradni duse na cestu nevydavam.

Pěkné, pěkné :wink:

Jen bych asi začal vozit i lepení :wink: Osobně bez náhradní duše + lepení nevyjedu nikdy nikam. Zalepeno je ani ne za 10 minut…

Vozím dvě náhradní duše a samolepicí záplaty, kromě dalších potřeb na opravu kola v nouzi.

Taky jse se vybavil podobne, co jsem si koupil v …sport special boty pro turistiku, nemam problem. :smiley: :smiley: :smiley: