Extreme Cache 1 a 2 (HK)

Ahoj,
najde se někdo, kdo by si chtěl taky odlovit tyto dvě keše? Na dvojku nejraději se žebříkem, ale ten nemám :-).
[cache]GC2V7EW[/cache] a [cache]GC2W67R[/cache]

Pocitam, ze tam pujdem v pondeli.

OK, kdyžtak dej vědět kdy a kde by byl sraz

Jednička i dvojka bez pomůcek. Na dvojce sám. Původně jsem chtěl počkat na kamaráda, ale když jsem na místě viděl o co jde, tak jsem to odlovil a pokračoval v plnění pracovních povinností.
Vážně extééééééém :D:D:D

A v kolik? Rád se připojím

JJ souhlas, je to fakt EXTREM:D:D:D

Jestli jsem dobře koukala, tam všichni, co by měli o odlov zájem, jsou přihlášeni na Jarní event, tak se můžeme na podrobnostech domluvit tam :slight_smile:

I já nepočítám s žádnou nutnou dopomocí. Odlov ala Svitavská Radiála, nicméně když se Daku zeptala, tak řikám, že jdu:) V kolik ještě nevím, možná nějak těsně po obědě.

Ahoj, v pondělí bych se ráda přidala. Petra z Oak.Family

Ahoj,
v kolik v pondělí půjdete na 2?
K jedničce se asi nedostanu.
Že bych se taky přidal.

Tak jak ste se domluvili na Jarnim eventu? V kolik a u ktere mam byt? 602591049 Diky Petra z Oak.Family

Tak už server konečně zase funguje. Bohužel Qnik ani Ran55 na event nakonec nedorazili, takže s nimi jsem se domluvit nemohla. Ale na eventu se nás pár sešlo, co jsme si ji chtěli odlovit a zaskočili jsme si tam v rámci eventu. Ale jedničku stále nemám, takže je možné se domluvit na ni.

Tak nakonec s Petrou z Oak.Family jsme se dnes dopoledne domluvili telefonicky a po obědě s pomuckou dali i s mrňouskem.

Při troše kreativity lze dvojku odlovit i solo - viz já…jedničku nemám…