Extrémní kešky

Jelikož se tady i na gc.com-fórech často objevují otázky na nejsevernější, nejjižnější, nejvyšší, nejstarší… keše, zkusil jsem udělal rešerši různých českých i světových rekordů a výsledek je na antonio.cz/gc/extrem.html.
Co jsem původně nečekal je, že i jedna česká keš pravděpodobně drží světový rekord :stuck_out_tongue:
Když vás napadnou další rekordy, rád je doplním. Třeba nejstarší neodlovenou českou keš se mi najít nepodařilo.

Moc pěkné statistiky, všechno pohromadě. Zaujala mne nejníž položená keš 2300 pod mořem, to nechápu. Díky

Teda některé FTF jsou lákavé, ale plazit se někam do Himalájí se mi nechce …:):smiley:
Stránka je moc hezká. Ani jsem nevěděl, že mám odlovenou nejnavštěvovanější fyzickou keš na světě:D.
Dík za tuto stránku.:wink:

Taky mě zaujala ta nejnižší položená keš v 2300m. Ani bych se nedivil kdyby tam vůbec nebyla…

Oprava: Nejvýchodnější keška v ČR (česká keška mi u ní nějak nesedí :-)) není na trojmezí, ale přímo na nejvýchodnějším bodě (GC1DP3G).
Co se týče Lennona, už jsem se pokoušel 2x, poprvé tam bylo tolik turistů, že jsem se neodvážil, podruhé byla ukradená. Ale bodík ke světovému rekordu rád brzo přidám.

Pěkně zpracované.

Další rekordy mě napadají, ale zřejmě by to bylo složité zjistit.
nejdelší-nejkratší multinka
největší-nejmenší krabka

A pak možná i "nejkratší dobu žijící keš" a její opak "nejdéle aktivní" pokud není totožná s nejstarší aktivní.

Dobrá práce, napadá mě na území více států, dvou je třeba GCJ6TY, ale trojmezí či čtyřmezí ?

mám trošku déle odolávající ftf v čr [cache]GCQT1P[/cache] (7 měsíců)

Koukám že tady je někdo Brontík :smiley: To v dnešní době snad už nemá smysl… za totality to bylo něco zcela jiného.B)

Přidal jsem i pár evropských extrémů.

Vláčku, Pepo - díky, opraveno.

Mauricie
Největší schránku jsem doplnil. Nejmenších schránek bude asi spousta, protože budou narážet na fyzický limit, aby se do ní vůbec vešel logbook, do kterého bude člověk moci psát :wink: Řekl bych že na tenhle limit se dostala třeba brněnská série Nanomania.
Délky těch nejdelších multi nelze jednoznačně změřit. Existují třeba multiny, které mají stage jak v Evropě, tak v Americe.

schema
Trojmezí je hodně, zkus si najít keše s názvem Trojmezí. Hranice čtyř nezávislých států neexistuje, jedině v Americe se stýkají 4 státy USA (Arizona, Colorado, Utah a Nové Mexiko). Keška tam je [cache]GC6A98[/cache], ale jen virtuálka, neb Indiáni zakazují, aby jim bledé tváře znečišťovali jejich zemi krabičkami :wink:

???
Co mají extrémní kešky společného s Brontosaurem?

cool statistika, diky za nfo, dobra prace

co keš s nejdelším hintem? Tuhle [cache]GCE50[/cache] podle něj odloví turista bez gps co vyleze v Praze z letadla a má jen mapu čr.

Nejvyšší fyzická..

GC10CTQ Uhuru Peak - Top of Africa at 5894m.

Měl bych opravu na nejnavštěvovanějčí fyzickou keš v ČR: Vaclavak / Wenceslas square [gc]GCKN5P[/gc]
k dnešku 3420 nálezů. Lennon má "jen" 2936.

Jesltiže se celá jeskyně Drásala bere jako keš (jako že ano), tak je rozhodně větší než ten americkej TB Hotel, tím pádem největší na světě :stuck_out_tongue:
GC1E9AB

Wow tak to je mazec! Máme u nás v Kotlince nějak moc volného času :wink:

mám dotaz, dají se nějak najít keše kde ještě nebylo FTF? v Německu jsem náhodou narazil na jednu tradičku, 3 dny stará a nikdo, tak byla moje..

Muzes zkusit kouknout na nejnovejsi kese v te ktere zemi, tam to je videt.

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1Z1D9

jedna nová do kotle