ezopos #100

ezopos ladne prekonal dnes kolem obeda svou cestou do Prahy #100. Tedy patri mu gratulace:-) Opet sem rad, ze jako druhy geofriend, ktery do 3 stovky vkrocil mou cachi, i ezop si vybral pro svou #101 mou novou keš:-) Vlastně mu spadla do klína. Abych nezapoměl gratulace taky zároveň k FTF na #101. Jen tak dál.

Thanks tohle potěší

[:D] 

Vyborne, ezope, jen tak dale! Jsem rad, ze k tve stovce byla napomocna mimo jine sedmi kousky i ma serie Krajem Smetany a Martinu. Vy tam mate na Rychnovsku take moc pekna mista, vsak jsem jich tam ted za posledni dobu uz dost vysbiral, a to nejen tvych [:)]

Dalsim uspesnym lovum zdar!

Tak to je prekonani hranice u ktere by mely znit fanfary. Moc gratuluji k dosazeni nejkrasnejsi mety.

díky díky díky, jj opravdu sem se na to už hrozně těšil

Tramtadadááááááá - ohromná gratulace i od H+! [;)]

Budu se těšit, že se taky brzo potkáme na nějakým FTFku - jen se to holt nesmí publikovat, když někdo jezdí na ne-geo-cyklovýlety a není v době zveřejnění totálně pod vlivem červenýho vína… [:D]

Tak ať Ti to šlape!

H+

Gratulace z Perníkova. První stovečka je tak sladká. Žádné další jubileum si nepamatuju tolik, jako to první. Takže do dalších stovek a tisíců přeji hlavně pohodu a jen příjemné zážitky. Jo a díky za Tvoje krabičky.

[quote] hplus: Tramtadadááááááá - Budu se těšit, že se taky brzo potkáme na nějakým FTFku

H+

[/quote]

Díky díky. No už se taky těšim až se někde potkáme. Takovejch bláznů asi moc není

JJ máte pravdu mám z toho neuvěřitelnou radost. Jinak sem moc rád, že vám moje krabičky dělaj radost

Ezope gratulujeme za Honza.cz (Honza a Jana). Jak píše Dan první stovka je nezapomenutelná. My jsme si ji užili na tvém Pekeláku.  Nikdy nezapomenu, jak jsme se ve svátečním ohozu sprasili na " obyčejné drajvce ". [:D] Díky za zajímavé kešky. Takové máme rádi.

Profile for honza.cz

Taky gratuluji, ta prvni stovka je nejkrasnejsi [;)]

Nooooo, moc hezky, za chvilku budu i ja :)

GL ezope![D]

Tak Ezope super první důležitou metu v těžkém životě geocachera máš už za sebou :-) Jen neusni na vavřínech, protože před sebou máš už jenom cíle vyšší a vyšší :-) Jen tak dál a více založených pěkných kešek :-)

Oslavit to s námi si sice nějak opomněl, ale určitě sis to sám taky užil....