Zdravím, hledám společnost na odlov keše GC1KPPH a to 4,5,7,8. února, mám úvazek a nějaké lano, ale nechci tam jít sám.
Hmm škoda 4. mně zavírají do nemocnice, takže nic ![]()
Ahojky…šel bych na to s tebou,také se mi samotnému do toho nechce,třeba odpoledne v těch dnech…písni na můj mail!
Zdravím,
kdybyste se rozhodli pro středu odpoledne nebo neděli kdykoliv, tak bych se také přidal.
ok, dík za zájem, ale situace je taková, že mi kámoš donesl sedák, ale on má o s botama 40kilo, takže má sedák velikosti L.
tak sháním jiný, do středy bych to měl stihnout, kdyžtak do neděle určitě:)
Taky se pokusím něco sehnat, ale neslibuji nic dopředu.
Tak výbava by měla být, jak to bude s termínem?
no, počasí má být asi furt stejné, tak mi je to jedno, já můžu středa, čtvrtek relativně furt, pátek tak do 3 a pak až v neděli. Když už sem nesehnal výbavu, tak zajistím odvoz (z nějakého rozumného okolí, rozumný počet lidí) co se týka přístupové cesty, tak nejkratší (vzdušnou čarou) je nahoru po sjezdovce, ale do toho bych nešel. to sem lezl v létě a nikdy více. pak je tu možnost jít po hřebenu relativně vpohodě (nahoře se dá nechat auto). Tak jak se domluvíme?
Tak já bych to zkusil hned ve středu, řekněme kolem půl třetí na nějakém dohodnutém parkovišti. Zítra však budu chytřejší a do jedenácti dopoledne to potvrdím na sto procent.
Výbava je, tak navrhuji sraz ve 14:45 na těchto souřadnicích: 49°38’19.934"N, 18°16’30.478"E
hm, tak sem tam byl a na těch souřadnicích je pěkné bahno. kdežto tady Loc: 49°38’13.116"N, 18°16’24.186"E je pěkné betonové pakroviště…
Je mi lito, že nemožu s vami na Pagor 2. ale zrovna cosik mám.
Ja taky nemužu, protože jsem zrovna v práci.
Ale seru na to bo tam mám už TTFko :o
To si nemůžete vybrat nějaký jinší termín, zrovna je hard. Ale příští víkend pokud sedne počasí tak bych to dal.B)
Tak to s paja83 máme za sebou. Sešli jsme se jen dva, ale bylo to vlastně dobře, jelikož mi to trvalo celou věčnost.
to kulatý Lenin: A kde máš fotku z vrcholu? ![]()
tak je mi lito ze jsem tez nemohla, bo kdybych mohla tak bych nemohla bez Lenina a Mariushky, bo me bez nich mama nepusti.![]()
Sem tento přispěvek nějak přehlidl - a to to mam kousek od práce
ale na dalši termin se hlásim
Ahoj! Navrhuji příští pondělí…až pátek od 16.února..na bližším se dohodneme! Třeba hned v pondělí po 15 hodině!
ponděli nee - to je v praci mazec
- spiš středa