Facebook - Czech Wood Geocoin s cenzůrou

Ahoj, tak se na facebooku objevila nová skupina Czech Wood Geocoin.
Když jsem se do ní přihlásil za účelem zapsání informace že podobná skupina již delší dobu existuje CWG Czech wood geocoin tak správce Nemo toto info maže.

Takže buď máte na výběr skupinu kde je více čelnů a správce nechává všechny příspěvky :stuck_out_tongue: nebo skupinu, která má méně členů a kde funguje cenzůra :frowning:

Myslím že to pro oficiální katalog CWG není moc dobrá vizitka.

Jak se to sakra řiká?nědělal bych z komára velblouda?nebo z velblouda komára?Ve výsledku je to jedno…
Tak ať si maže, třeba ať si tam vystavuje třeba nahou řiť.Na fejcbůku může být tuny skupin, které sou o jednom a tom samém. Přece když někomu / něčemu fandím, tak se chci podělit a to že už něco takového existuje mě přece nezastaví.
Pokud autor maže příspěvky nebo dělá cokoliv aby sebe zvelebil a konkurenci zametl pod koberec neškodí oficiálnímu katalogu CWG, ale sobě samotnému a jeho skupině. Což je jen jeho problém…Kdo chce kam, pomožme mu tam. Návštěvníci už si to sami přeberou
To je jako bych tu řešil, proč je česká obdoba geocaching com, když tá americká nabízí úplně to samé + něco navíc a nevštěvuje jí víc lidí, protože tu je dýl a na gc.cz ta cenzura je taky. a tenhle odstaveček samozřejmě neberte vážně :stuck_out_tongue:

Je mi úplně jedno, že na facebooku existuje další skupina CWG, nehodlám s ní nijak soutěžit nebo přetahovat její členy k sobě. Ať se lidi přidají do které chtějí, ať si vyberou podle obsahu (mají na výběr skupinu s obsahem o CWG a skupinu s množstvím flamů a občas možná nějakým příspěvkem o CWG - ano, taky přeháním).

K té cenzuře - pokud tam bude příspěvek, který není k tématu a vyvolává flame, smažu ho. Tak jsem to udělal teď a hodlám to dělat i dál.

Kromě toho, že jsem do skupiny napsal o novinkách v oficiálním CWG katalogu, nemá tato skupina s CWG katalogem nic společného. Skupina na facebooku je moje čistě soukromá aktivita a katalog CWG dělám pro autory CWG - JPAgeo a Poník (GeoHorse reviewer) a hlavně pro vlastníky a sběratele CWG.

Kdykoliv někam napíšu něco o oficíálním katalogu, hned se tam objeví Maxinoha a začne prosazovat svůj katalog se zřejmým napojením na jednoho velkého výrobce CWG. Před pár dny jsem mu odpovídal na jednu jeho zprávu a psal, že bych považoval minimálně za slušné, aby se ve svém katalogu zmínil o autorech CWG, od kterých převzal jak data, tak většinu fotek do svého katalogu, ale zatím se nic nestalo.

Nerad se pouštím do takovýhto sporů, ale očerňovat oficiální katalog CWG kvůli naprosto nesouvisejícímu sporu o nějaký příspěvek na facebooku mi nepřijde čisté.

Tak nevím, nemá snad správce skupiny na takové jednání právo?