Používáte někdo modul Geocaching Stats na Facebooku? Nějak mi to už delší dobu ustrnulo na starém počtu odlovů a ani odebrání a opětovné přidání boxu do profilu problém neřeší - první náhled ukazuje správný počet, druhý náhled před umístěním na profil ale už ne. Hm?
Zdravím,
já ho používám a funguje jak má. Takže to nebude nějaká globální chyba, ale asi jen nějaký bug u tebe.
Víš co, když už jsem se s námahou přeplazil přes tu stovku, tak mne netěší ukazatele pár keší pod ní ![]()
Mě to funguje asi podle skvrn na slunci - občas to drží třeba tři dny starý stav - obnoví se až po kliknutí, ale zítra je tam třeba zase ten starý, občas je to rychlejší než blesk. Takže to má asi ještě mouchy.
Ted jsem kontroloval a funguje jak ma.
tři dny jsou tak nějak v pohodě, ale mně to ustrnulo na čísle starém mnoho týdnů… ale i tak dík, většině to očividně funguje a svět na tom nestojí, takže ok ![]()
Taky jsem mel asi 14 dni stare cislo, stacilo na nej kliknout a okamzite to skocilo na to spravne ![]()
Mně to ukazuje pokaždý jinak…Někdy 531, což je měsíc nebo dva starej stav, jindy kolem 578, což je asi správně. Momentálně mi funguje.
U mě se čísla aktualizují ihned. Zaloguju, kouknu na facebook a už tam mám nový počet. Nevím, ke by mohla být chyba. Třeba bych to ještě jednou zkusila odebrat a znovu přidat na profil a pokud to nepomůže, tak jen čekat, až se tím fcb prokouše.. asi je zaneprázdněn ![]()
Jak se to s tímto Geocaching Stats dělá?kuju
Nebude problem v cookies ?
to chci taky ale jak na to? a co je muj GUID ?
Primo na webu geocaching.com
týve, echm… jsem vůl, že mě to nenapadlo
jinými slovy - promázání sušenek funguje!
OPRAVA: takže jsem se zaradovakl sice moc hezky, o to však ukvapeněji… správné číslo v boxu vydrželo několik minut a už jsem zase zpátky na starých 95 místo 108 :-/
Nez v cookies, tak spis v cache. Ale ja asi pred 20ti minutama zalogoval par kousku a v profilu na FB taky zadna zmena. A to i kdyz vykopiruju URL obrazku a dam ji refreshovat.
To jsem jediný, kdo tam u toho obrázku vidí
?
Jestli tomu nerozumíte, zkuste třeba google translator.
TO není chyba, to je vlastnost:D
Rad bych na to klikl, ale vazne mi to nejde
![]()

no, vzhledem k tomu, že jsem překladatel, asi bych musel praštit s řemeslem
ono to tam sice je, ale neklikatelené… respektive klikneš pod tím na Nálezy respektive další odkazy a jen to otevře tvou stránku v jiném okně, zobrazený baner to nijak neovlivní
Teď jsem to zkusil a funguje to. Jen se musí kliknout na "obrázek", nikoliv na odkaz… Pravděpodobně to jde obnovit jen jednou po dobu otevření prohlížeče, protože na podruhé to už nic neudělalo …
HuntBehind napsal/a:
Teď jsem to zkusil a funguje to. Jen se musí kliknout na "obrázek", nikoliv na odkaz… Pravděpodobně to jde obnovit jen jednou po dobu otevření prohlížeče, protože na podruhé to už nic neudělalo …
jo, to jo, vidíš, to sice zafungovalo, ale zkus si profil načíst znovu… mně se tam tedy vrátil původní stav… :-/