Facebook stránka pro všechny z Plzně a okolí.
Neukamenujte mě prosím =D
Myslím,že je to dobrý nápad jak popohnat geocaching na plzeňsku kupředu.
Odkaz klidně napíšu do SZ,nebudu ho zde radši zveřejňovat.![]()
k čemu to bude dobré?
K rychlejší kouminkaci,prostě k "bavení se,nebo kecání" (Hlavně o GC =D)
Web plzeňské komunity Ti nestačí?
No,abych řekl pravdu,tak se v něm moc nevyznám,ale určitě mě skrytizuje venca68 =) Je to jen nápad… =D
ještě, že nejsem z Plzně
)
Nejsem z Plzeňska (ale původem jsem ze Šumavy tak můžu vložit názor, ne?) - je to vaše věc, ale tohle byl začátek konce zatím všech komunit na všech fórech, kde jsem se kdy pohyboval (modeláři, radioamatéři, kameramani, …) … vždy to šlo do kopru, kameramani se dokonce napadali "nevybíravým způsobem" :D:D:D
Separace do skupinek "za bukem". To byl ten důvod. Vždy. ![]()
Ow-g, nepřijde mi to moc zajímavé, představa, že vznikne další místo s jinou množinou Plzeňáků a když bude potřeba něco domluvit, bude se to muset dát na x-webů. Raději se zorientuj si na našem webu.
nevěděl jsem, kdo za tím je, ale skupiny jsem si všiml, přesto web je web…
Děkuju nechci.
Na info z Plzně mi bohatě stačí plzenskkej a na to ostatní tenhle web. Na pokec je nejlepší třeba hospoda.
A proč by tě měl někdo kamenovat? Podle mě je dostatečnej trest, už jen to být na FB. ![]()
Nehodlal jsem nikoho kamenovat, nehodlal jsem se radši ani vyjadřovat.
Ale tohle Bombisovo prohlášení: "Podle mě je dostatečnej trest, už jen to být na FB." je tak úžasně přesným vyjádřením mého názoru, že mi to nedalo. Dík. ![]()
Nechci dělat flame, ale náhodou se na fb pobavím ještě víc jak nad řadou diskusí tady… B)
Přesně můj názor:
To je vyborny napad, je jeste vic socialnich siti, tak na kazdou se prihlasime a nakonec budeme sedet u pocitace a na lov kesek se vyklasleme. Usetrime boty a nebudeme dychat jedovaty kyslik. To ti nestaci plzensky web?
Facebook je jednoznačně ZLO! ![]()
Asi máte pravdu,už si taky začínám myslet,že Facebook je modrej mor,ale je to jaksi vše v jednom… Například dříve jsem trávil hodinku denně na ICQ,nyní tu hodinku strávim na FB a při tom luštím mysterky =D zajímavý že sem ještě žádnou nedoluštil. =D
Pokud se vám jinak FB nelíbí,tak je to holt vaše vjec… =D
Jinak díky mirotiro za podporu =D
Kdo má ještě všechno FB ať si ho mohu hodit do geopřátel =)
Jinak pro pobavení
http://www.youtube.com/watch?v=n9eIqtziINY
Héj, to video se mi líbí ![]()
To je druhá věc v souvislosti s Ksichtbukem, která mě docela příjemně překvapila
Má to šťávu.
Tou druhou je film "social network" - taky mazec
Doporučuju ![]()
Ale pořád to nestačí na to, abych si ho pořídil ![]()
JJ,je to perfektní film,ale docela mě chvílema nudil…
Kdes tu podporu vzal? To že jsem si té skupiny všiml neznamená, že s tím souhlasím… jasně jsem v prvním příspěvku napsal, že web je web… Navrhoval bych ti zámek tématu…
Olomouc má také svůj Facebook a funguje to parádně. Kačeří sdílí příběhy z kešek a zajímavé keše z okolí. Domlouvají se taky na odlovech, upozornují na ruzné produkty na internetu někde se tam člověk i dobře zasmějě… Jsem spokojen