Zvažuju nejaky den behem víkendu 16/17 rijna nebo 23/24 rijna odlov tohoto FCPT silenstvi, a to na kole. Pokud ma nekdo podobne chute, muzeme se spolecne domluvit a jet serii na kole ve dvou, ve trech, …
kdyztak dejte vedet sem, SZ nebo pres profil. dik. malin
Možná bych se nechal ukecat, už jsem o tom uvažoval, ale samotnému se mi nechce. Myslím, že kolo je na tuhle sérii ideální dopravní prostředek. Kolo na auto, dojet do výchozího bodu a vyrazit, pak návrat k autu a domů. Auto mám, nosič na tři (případně čtyři) kola taky. Termínově bych viděl lepší některou ze sobot, ale v zásadě je mi to jedno, zatím žádný program nemám.
Předběžně se taky hlásím. Potřebuju si ujasnit, jestli patřím do tábora příznivců velkosérií nebo jejich odpůrců. Ve spojení s cyklovýletem ovšem hrozí reálné nebezpečí, že se mi to zalíbí ;). V uvedených termínech mám zatím volno. Můžu vzít auto s nosiči na kola.
Chci jet ![]()
Termín také ještě nevím, přemýšlím mezi přesně těmahle dvěma.
Kolo + nosič mám, auto taky, takže se k někomu přidat, nebo můžu pár lidí vzít… Uvidíme, jak se vlákno rozvine.
Ahoj kluci, jestli mezi sebe vezmete i holku, tak se ráda přidám. Kolo mám, jen ten řidič s nosičem je trochu šprajcuje, tak se potřebuju k někomu přidat
16.10. ale bohužel nemůžu, jinak s vámi vyrazím moc ráda ![]()
Koukám, že tam bude asi nabito…taky jsme to před týdnem s Ragem plánovali na víkend 23/24, takže to tam bude asi pěknej peloton…:D, jinak teoreticky zatím máme volno na jednom nosiči - ale ještě to není 100% jízda ![]()
pokud nebude vylozene hnusne, tak ja bych vyrazil nejspis v sobotu 23. rijna
U mě vypadá situace taky celkem příznivě, takže bych se klidně připojil. Nabídka auta s nosiči na kola samozřejmě platí.
Tak kdybych se mohla přifařit k tobě do auta i s kolem, tak určitě jedu ![]()
Díky
Našlo by se jedno místo i pro mě (a kolo)? Jestli se tedy jede 23.10. z Prahy.
Na kole je to urcite dobrej napad (asi 100x lepsi nez autem) - my to vcera dali ve trech za nejakych 3:50 a to jsme stihli i kratkou svacinku na slunicku tesne za pulkou. ![]()
Jednu dvojici jsme dojeli a predjeli (jeli klidnejsim tempem), naopak jedno auto, ktere jsme videli ze zacatku kousek za nama, nas nakonec vubec nedohnalo. B) Z Nachoda nam to k posledni kesi dalo zhruba 30 kilacku.
Postrčím kousek nahoru a současně si dovolím (malin promine) malé shrnutí.
Termín je předběžně sobota 23.10. z Prahy. Zájem projevili malin, noe1, venomacek (auto s nosičem na kola), kulhal, krispel (auto s nosičem na 3-4 kola), mufa, osvejda. Tedy 7 lidí - akorát na dvě auta.
Z hlediska parkování mi přijde výhodnější celou sérii začít z Nového Města nad Metují (velké parkoviště) čili od konce. Cestou je pár dalších kešek a jak v Náchodě, tak v Novém Městě spousta dalších
(napočítal jsem jich kolem 60. - tradičky, multiny, mysterky a jeden letterbox).
Na organizaci je ještě dost času a myslím, že se většina z nás potká na Geopotlachu s HopTropem na Vlachovce 22. 10. ![]()
to vypadá že pojedem nejspíš na běžkách ![]()
jinak díky krispeli za shrnutí, já s tím termínem pocitam, jen jeste nevim zda pojedu autem primo z prahy nebo od rodicu z chalupy u dvora kralove, takze proto se zatim vyhybam diskusim ohledne dopravy
Na běžkách nejedu - žádné nemám :D.
Takže to vidím následovně - já vezmu Mufu a osvejdu, případně ještě jednoho a zbytek se dohodne později.
23.10. zatím vypadá dobře, pokud tedy do té doby nenapadne moc sněhu. Auto beru v každém případě, pojedu po R6 kolem Kladna, přes Prahu a na D11. Pokud by chtěl někdo přibrat cestou, dejte vědět.
Já jsem o tomhle kombajnu taky uvažoval, ale spíš v pracovní den - víkendy mám totiž plné. A nebude tam tak narváno
Najde se nějaký spolukombajnér? Auto mám, ale bez nosiče, takže jsem schopen krom sebe pobrat 1 člověka + 1 kolo
noe1: Jasně, vezmu tě. Sejdeme se u toho McDonaldu, Přesný čas dohodneme příští týden.
2.10 tam byla cca stovka lidí. Nechápu motiv. Body? Elektrické vedení?
Ano, body, co jiného?
Jé, já tu odpověď úplně přehlédla. Tak jo, díky, domluvíme to příští týden. Snad to bude ještě na kolo