Hoj,
tuto neděli (17.10.2010) po ránu vyrážíme s kamarádkou na serii FCPT a protože jsme pouze dva, tak nabízíme případným zájemcům další dvě volná místa (bez zvířat) v autě.
Odjez by byl ráno od metra z Černého mostu (čas se ještě upřesní) kolem Čelakovic, přes Sadskou, Poděbrady až do Nového Města nad Metují…
…takže pokud má někdo chuť a nemá dopravu, bude vítán ![]()
Posouvám ![]()
…již pozítří. Fakt nikdo
?
Já jo;)
Už jsem na neděli slíbila pomoc rodičum na baráku, jinak to vypadá dobře… škoda:|
…nejde to odložit
?
Tak se tam asi potkáme
Taky si jedeme v neděli pro stovku ![]()
Nejde, sliby se maj plnit a naši by to jinak oddřeli sami… tak snad příště ![]()
Hojší napsal/a:
Hoj,
tuto neděli (17.10.2010) po ránu vyrážíme s kamarádkou na serii FCPT a protože jsme pouze dva, tak nabízíme případným zájemcům další dvě volná místa (bez zvířat) v autě.
Odjez by byl ráno od metra z Černého mostu (čas se ještě upřesní) kolem Čelakovic, přes Sadskou, Poděbrady až do Nového Města nad Metují…
…takže pokud má někdo chuť a nemá dopravu, bude vítán
ahoj, v kolik hodin je rano odjezd, mel bych zajem se pridat, je-li volno.
Místo je, protože jsme stále pouze dva…
Klidně se přidat můžeš. Nechceme sice vyrážet extra moc brzo, ale zase na druhou stranu je lepší dřív vyrazit a případně se dřív vrátit než opačně a tak vyrážíme z Černého mostu přibližně mezi 6:45 - 7:00
Pokud bys měl i tak zájem tak telefon na mne je 724 116 558
Snøw napsal/a:
Tak se tam asi potkámeTaky si jedeme v neděli pro stovku
…byl jsi tam? V kolik jste vyráželi? nějak jsme se asi minuli
…
Jinak bych rád touto cestou ještě jednou velmi poděkoval kačerům, kteří mezi 21 a 22 našli a vrátili mi můj telefon který jsem vezl nevědomky na střeše auta již od 17 ![]()
Díky, díky, díky moc ![]()
Ráda bych se zeptala,včera jsme sérii absolvovali,bylo to náročné,ale užili jsme si to;)
Ale zajímalo by mě něco ,co se až tak série netýká,po cestě na různých místech a směrovkách bylo žluté písmeno M,co to znamená,nebo značí,na nic chytrého jsme nepřišli,jen pro info by mě to zajímalo;)
hrabenka: Tyhle M jsou na silnici mezi HK a Nachodem a znamenaji, ze se na ni plati mytne pro nakladni vozidla a autobusy, podobne jako na dalnicich.
maaaca napsal/a:
hrabenka: Tyhle M jsou na silnici mezi HK a Nachodem a znamenaji, ze se na ni plati mytne pro nakladni vozidla a autobusy, podobne jako na dalnicich.
Aha díky,tak tohle mě nenapadlo;)