FCPT v neděli 17.10. z Prahy(Prahy východ)

Hoj,
tuto neděli (17.10.2010) po ránu vyrážíme s kamarádkou na serii FCPT a protože jsme pouze dva, tak nabízíme případným zájemcům další dvě volná místa (bez zvířat) v autě.
Odjez by byl ráno od metra z Černého mostu (čas se ještě upřesní) kolem Čelakovic, přes Sadskou, Poděbrady až do Nového Města nad Metují…
…takže pokud má někdo chuť a nemá dopravu, bude vítán :wink:

Posouvám :wink:

…již pozítří. Fakt nikdo :frowning: ?

Já jo;)

Už jsem na neděli slíbila pomoc rodičum na baráku, jinak to vypadá dobře… škoda:|

…nejde to odložit :frowning: ?

Tak se tam asi potkáme :slight_smile: Taky si jedeme v neděli pro stovku :wink:

Nejde, sliby se maj plnit a naši by to jinak oddřeli sami… tak snad příště :wink:

ahoj, v kolik hodin je rano odjezd, mel bych zajem se pridat, je-li volno.

Místo je, protože jsme stále pouze dva…
Klidně se přidat můžeš. Nechceme sice vyrážet extra moc brzo, ale zase na druhou stranu je lepší dřív vyrazit a případně se dřív vrátit než opačně a tak vyrážíme z Černého mostu přibližně mezi 6:45 - 7:00
Pokud bys měl i tak zájem tak telefon na mne je 724 116 558

…byl jsi tam? V kolik jste vyráželi? nějak jsme se asi minuli :slight_smile:

Jinak bych rád touto cestou ještě jednou velmi poděkoval kačerům, kteří mezi 21 a 22 našli a vrátili mi můj telefon který jsem vezl nevědomky na střeše auta již od 17 :frowning:
Díky, díky, díky moc :wink:

Ráda bych se zeptala,včera jsme sérii absolvovali,bylo to náročné,ale užili jsme si to;)

Ale zajímalo by mě něco ,co se až tak série netýká,po cestě na různých místech a směrovkách bylo žluté písmeno M,co to znamená,nebo značí,na nic chytrého jsme nepřišli,jen pro info by mě to zajímalo;)

hrabenka: Tyhle M jsou na silnici mezi HK a Nachodem a znamenaji, ze se na ni plati mytne pro nakladni vozidla a autobusy, podobne jako na dalnicich.

Aha díky,tak tohle mě nenapadlo;)