Felly - gratulace mimo správné vlákno

Nedá mi, abych hned na nových stránkách neporušil pravidla, ale tak důležitá událost si to zaslouží. Svérázný geocacher Felly dosáhl v minulých dnech významného jubilea v počtu nalezených. Přinutit ho, aby po nálezu logoval, je takřka nemožné, ani statečná La.Ker.Do to nedokáže.

O to více si važme jeho logů a Go, Felly,  Go...

Jsem rád, že nás nejkrásnější geocacher v ČR, SK a okolí, upozornil na tuto velice významnou událost. Přeji mnoho takových výročí a doufám, že to v sobotu pořádně oslavíme. Pokud tedy nebudeš spát a nebo nám zase někam neutečeš. Ahojky a užij si svojí první desítku. Ta je nejkrásnější.

Chechecheche, tak mně to teda nedá a hned díky tomuto vláknu vyzkouším tlačítko “nahlásit nepravost” [:D][:D][:D][:D]

take se pripoju ke gratulaci, zvlast me tesi, ze prvni desitka padla na Stalkerovi. Poradne to oslav na severu!

Ty brďo, bonzování ve fórech. To jsou vymoženosti. A ještě k tomu to funguje. Asi nahlásím nepravost…

Gratuluju k opuštění jednociferných čísel u počtu nalezených, jsi asi jediný geocacher, který má pětinu nálezů eventy [:D]

Ty brďo no fakt to funguje - jsem spokojen a jak říká Harry Potter: “Neplecha ukončena !” [:D][:D][:D]

I já se připojuji k mimořádné gratulaci. Ještě doplním fotku pro ty, co Fellyho neznají.

Díky za gratulace k víznamnému jubileu. Dost mě to vysílilo!Je toho právě tolik abych to byl schopen spočítat na prstech obou rukou. Další budu moci přidat zřejmě v létě, až obuju žabky a použiju i prsty na nohách.

Jo, jo. Taky gratuluju, i když my jsme si to vyřídili už doma. Stalkera si Felly zalogoval jen pod pohrůžkou, že jinak prošvihne Piknik u cesty. Opravdu loguje jen  vyjímečně, neochotně a zcela nahodile. Ale gratulace rozhodně není mimo mísu, já jsem nedávno oslavila dvoustovku a řekla bych, že odhadem právě tak na polovině keší jsme byli spolu :-)

La.Ker.Do. 

A na polovine cache byl Felly bez tebe…No to je opravdu uctyhodny pomer zalogovane/nezalogovane[:^)]

Takové jubileum se nedá jen tak přejít - gratuluju! Doufám, že jsi to tím (druhým) tatarákem pěkně oslavil [;)]

Hej Felly!

I my se stavíme do fronty gratulantů. Ve víru událostí tohoto víkendu se na Tvůj úspěch trochu pozapomnělo. Přejeme Ti hodně radosti  z nalézání i zakládání pokladů, hodně štěstí a ať máš vždy dost sil a umu, aby Ti zůstali suché boty.[;)]

Ehm…můžete mi někdo toto vlákno vysvětlit ? Oslavujeme první desítku ?

Játo taky nechápu.Vymyslel to ten s bicákama co vypadá nebyčejně dobře - na svůj věk