mam novej telefon Galaxy S a nainstalovanou aplikaci Groundspeak Geocaching dnes jsem to byl zkusit a doma jsem zjistil ze se cas neshoduje casem nalezu na webu GC.com cas na webu mam spravny letni cas a +1 hodina
Spravyn cas ma byt 18:25, 18:40
Na Nokii N8 a aplkaci Handy Geocaching je vse OK
Nevite prosim kde co nastavit aby cas sedel Dekuji za kazdou radu;)
Zkus si pohrat s nastavenim casovych zon, a mrkni na to, jaky cas ti telefon uklada do filenotes. Garmin do filenotes hrne obecne cas z GPSky, tedy ten ze satelitu, tj. dle Greenwichskeho poledniku.
Jak mas prednastavenou tu aplikaci vazne netusim (mozna ji pomuze o zjisteny rozdil pridat/ubrat - v nastveni casovou zonu posunout)
jestli tam mas windows mobile tak vyzkousej pocket drake, bez nej bych se uz asi neobesel muzes si tam u fieldnotes nastavit i sablonu, ja mam treba ze na zacatek kazdyho logu me automaticky vlozi kolikaty je to nalez + cas nalezu a cas je v pohode i po zmene gc webu
Uz nekolik tisic kesi pouzivam na WM jednoduchej programek na field notes, kterej mi taky udrzuje prehled odlovenejch kesi do FN vklada cas a poradi a ma tu vyhodu, ze neni zavislej na nejaky databazi, na druhou stranu musim datlovat gccka
Ale zpet k tematu, napadlo mne, co to udela z kesi, kterou odlovim po jedenacte vecerni. Posune se na gc.com zaroven s casem i datum? Pak uz by to problem trochu byl…
Ahoj
mam android, minulej rok jsem psal u aplikace Handy geocaching jestli muze autor dat automatickej podpis aby se tam generoval pozadovany text bohuzel
zalibila se me aplikace primo od Groundspeaku je rychla oproti C:geo, C:geo pomuzivam na zobrazeni kesek v mape
Skoda ze aplikace nemaji sablonu ktera se da nastavit
Cas bych az tam moc neresil, ale mam strach je to prkotina kdyz se generuji statistiky tak se muze zvolit i cas nalezu kesi ve statistikach, a tam nevim jak se ziskava cas nalezu kese, aby to nedelalo problem
Zkusim to prelouskat do AJ a poslat to na GC forum a uvidime co a jak
Diky
ja statistiky generuju v geogetu a tam cas ziskam synchronizaci z pda a pokud by nahodou byl spatne coz se mi jeste nestalo tak si ho tam muzes pred vygenerovanim statistik upravit
Ano mam nastaveno Central Europe +01:00, ale hodiny to pricte rovnou dve. Jednoduchym resenim by asi bylo nastavit cas na GMT.
EDIT: Odskrtl jsem Adjust for Daylight Savings Time a uz to ukazuje spravne. Zkousel jsem to i pred tim, ale asi se to musi chvilku nechat odlezet nez to zacne fungovat…
To neni problem…teda ne az zas takovej - ten cas co se tam zobrazuje je Americkej cas – je to zpusobeno tim, ze tam server nacpe cas, kdy to tam prijde. Ja to resim tak, ze kdyz si v oficialnim klientu delam field notes tak si rovnou do zpravy napisu cas odlovu - a ten je pak v logu a z toho se cerpaj veci pro statistiky.
Treba HGC to udela primo , ze cas field notes da jako zacatek logu