Field Notes spatny cas na GC.com

Ahoj

mam novej telefon Galaxy S a nainstalovanou aplikaci Groundspeak Geocaching dnes jsem to byl zkusit a doma jsem zjistil ze se cas neshoduje casem nalezu na webu GC.com cas na webu mam spravny letni cas a +1 hodina

Spravyn cas ma byt 18:25, 18:40

Na Nokii N8 a aplkaci Handy Geocaching je vse OK

Nevite prosim kde co nastavit aby cas sedel Dekuji za kazdou radu;)

Sakulpol

Post nahoru

Z toho jak se ptas neni moc jasne kde je problem.

Zkus si pohrat s nastavenim casovych zon, a mrkni na to, jaky cas ti telefon uklada do filenotes. Garmin do filenotes hrne obecne cas z GPSky, tedy ten ze satelitu, tj. dle Greenwichskeho poledniku.

Jak mas prednastavenou tu aplikaci vazne netusim (mozna ji pomuze o zjisteny rozdil pridat/ubrat - v nastveni casovou zonu posunout)

Jo, taky jsem si vsimnul, ze to tohle dela od posledni zmeny na gc.com. Ale zatim to nicemu nevadilo.

jj, to teď dělá, ale asi to ničemu moc nevadí… pro statistiky si vkládám skutečný čas do logu přímo a stejně pak na webu již není čas z FN vidět.

jestli tam mas windows mobile tak vyzkousej pocket drake, bez nej bych se uz asi neobesel :slight_smile: muzes si tam u fieldnotes nastavit i sablonu, ja mam treba ze na zacatek kazdyho logu me automaticky vlozi kolikaty je to nalez + cas nalezu a cas je v pohode i po zmene gc webu

Uz nekolik tisic kesi pouzivam na WM jednoduchej programek na field notes, kterej mi taky udrzuje prehled odlovenejch kesi do FN vklada cas a poradi a ma tu vyhodu, ze neni zavislej na nejaky databazi, na druhou stranu musim datlovat gccka :slight_smile:

Ale zpet k tematu, napadlo mne, co to udela z kesi, kterou odlovim po jedenacte vecerni. Posune se na gc.com zaroven s casem i datum? Pak uz by to problem trochu byl…

Tak jo, odpovim si sam. Nalezene kese po 23. hodine to presune do nasledujiciho dne

Ahoj
mam android, minulej rok jsem psal u aplikace Handy geocaching jestli muze autor dat automatickej podpis aby se tam generoval pozadovany text bohuzel :frowning:

zalibila se me aplikace primo od Groundspeaku je rychla oproti C:geo, C:geo pomuzivam na zobrazeni kesek v mape

Skoda ze aplikace nemaji sablonu ktera se da nastavit

Cas bych az tam moc neresil, ale mam strach je to prkotina kdyz se generuji statistiky tak se muze zvolit i cas nalezu kesi ve statistikach, a tam nevim jak se ziskava cas nalezu kese, aby to nedelalo problem :wink:

Zkusim to prelouskat do AJ a poslat to na GC forum a uvidime co a jak :slight_smile:
Diky

ja statistiky generuju v geogetu a tam cas ziskam synchronizaci z pda a pokud by nahodou byl spatne coz se mi jeste nestalo tak si ho tam muzes pred vygenerovanim statistik upravit

Podle me to zalezi i jak mas nastaven system GC.com, pokud mas +1 hod, tak on k tomuto casu proste pricte hodinu a proto ti to skoci do dalsiho dne.

Ano mam nastaveno Central Europe +01:00, ale hodiny to pricte rovnou dve. Jednoduchym resenim by asi bylo nastavit cas na GMT.

EDIT: Odskrtl jsem Adjust for Daylight Savings Time a uz to ukazuje spravne. Zkousel jsem to i pred tim, ale asi se to musi chvilku nechat odlezet nez to zacne fungovat…

To neni problem…teda ne az zas takovej - ten cas co se tam zobrazuje je Americkej cas – je to zpusobeno tim, ze tam server nacpe cas, kdy to tam prijde. Ja to resim tak, ze kdyz si v oficialnim klientu delam field notes tak si rovnou do zpravy napisu cas odlovu - a ten je pak v logu a z toho se cerpaj veci pro statistiky.

Treba HGC to udela primo , ze cas field notes da jako zacatek logu