Doba mého oůsobení v GC pokročila a hromádka mých filmovek z brigádky se až uvážlivě ztenčila. Proto pokládám otázku: Dá se někde filmovka sehnat bez toho, aniž bych si s ní musel kupovat i film?
Zkus se zeptat někde kde vyvolávají filmy a dělají klasické fotky. Myslím, že budou mít krabičky od zákazníků.
Co já vím tak PalchtaS prý vždy vozí pytel filmovek na plzeňský event.
Zkus zajít do fotolabu ![]()
Nikdy jsem s tím neměl problém a když svou prosbu podpoříš drobným dárkem, určitě budeš mít krabičet tolik, že nebudeš vědět, co s nima…
Zkus nedělat microcache…
Jo, tak tyhle odpovědi a rady mám fakt rád. Tušil jsem, že si to někdo neodpustí ![]()
A pokud chci udělat mezi stage na mutce, tak to mám udělat jako nano?!
Při odlovu Tramcache jsme narazili na opravdový cacherský poklad
Nějaký čas jsem plánoval vytvoření kešky CITO-virus, kdy jsem chtěl naplnit každou z filmovek (cca 200) odpadkovým pytlíkem a polepit nálepkou CITO container, ale napadlo mě, že když postupně dojdou, bude po pointě a nové nebudu mít kde vzít. Takže jsem již nadělané CITO pixly nějaký čas po jedné přidával do nalezených kešek.I tak mi ještě zbyly, pár bych si jich chtěl nechat, neb mám v todo listu v hlavě pár multin a na mezistage se výborně hodí. Klasické městské mikro na hezkém místě mi taky nevadí, obzvláště ujme-li se toho třeba Mel-Man, takže pokud máte někdo zájem, asi 50 jich můžu věnovat do dobrých rukou. Nejlíp na nějakém eventu, společném lovu nebo je po Praze někam přivezu.
>
<
Na Grande Mafioso budeš? ![]()
Nejspíš ne, kdy to je? Že bych alespoň nakoukl..
29.3. Jinak ten den bude celý den v centru Prahy - vyklízení alespoň pár tradiček
- tak kdy náhodou ![]()
Jak jako dárkem???Jako žebych jim tam měl hňápnót flašu???![]()
Tak já jsem filmovky na stage bral u fotaka (konkretne ostrava-svinov-mosty-dolni zastavka)
Lezi mu tam taka pap krabice s prazdnyma filmovkama cernyma aji bilyma.![]()
Paráda, díky za informaci. Zítra jdu na Viu nad vodou, tak se tam zastavím ![]()
My jsme v Pardubicich obehli 4 fotolaby a nic moc, bud tvrdili ze je potrebuji dal nebo ze uz lidi maji digifotaky anebo jiny nesmysle…4. fotolab byl OK, ale zlaty dul je Globus (alespon ten nas, v Pardubicich), tam jsme dostali tasku filmovek, bratru 50 kusu a neni problem si tam zajit znova. Zkus to taky:) Hypermarkety se sbernami nemusi byt spatny tah;) Staci poprosit:)
Přesně tak… u nás v Globusu na fotolabu slušně poprosím zda by mi je neschovávali dva dny a pak si pro ně dojdu. Mám jich kolik potřebuju a více barev. Prostě paráda. ![]()
Tak jsem dneska navštívil výše zmíněné foto a naprosto v pohodě. Pán byl příjemný a vstřícný. Odnesl jsem si 10 filmovek a dalších 100 jsem tam nechal s tím, že až budu potřebovat tak se zase stavím. Prý v pohodě ![]()
Tak my jsme dnes byli v Globusu a pani nam dala 3 s tim ze to nerozdavaji tak nwm… ![]()
já když jsem potřeboval mikro tak jsem zašel do foto moravy, kde měm paní darovala plný pytel filmovek a nabízela víc, ale to jsem nepobral. Takže od té doby říkám: Foto Morava - kešky rozdává! ![]()
Mám jich asi dvacet a mikrokeše už zakládat nehodlám. Už jsem je tady na fóru nabízel. Pracuji v Praze na Budějovické (momentálně se válejí ve skříni u mne v práci), lze se dohodnout na osobním odběru přes SZ (ale následující týden mám dovolenou, byly by tedy počínaje 21. zářím)
Zašel jsem skoro do každý foto sběrny a něco se tam našlo. Někde to vyhazují, takže se je potřeba domluvit a jinde mají pytle,jen si nabrat…